caul píše:Z knifu jsem naočkovanej tím že D2=vylamování ostří a také v tomhle vlákně někdo psal něco ve smyslu, že není D2 jako D2.... Tím jsem už tuplem pustil tuhle ocel z hlavy. Takže čekám dál na verzi od KJ, s karbonovou střenkou, podložkou pod ložiskama, bez loga a s S35VN

S karbonovou střenkou už byla (3.strana vlákna) a obávám se že nebude

Stále se pokouším dostat z prodejce ze store 8.19 (s nickem Kevin John

) info o chystaných verzích, především o Hati, co dělalo ADAI (4.strana), ale nic kloudného z něj nevyleze, jen univerzální "že se máme na co těšit".
Problém je v tom, že je trh momentálně Shirem přesycen a chtělo by to celé to tempo zklidnit a doprodat zásoby. Již jsem svou rozladěnost nad tímto stavem vyjádřil (6.strana), projevuje se to i třeba záměrným pozdržením prodeje poslední Kevinovy verze Seashell. Mezitím už se začal prodávat "Ledoborec" a s tím Kevin ani nepočítal.
Zavání to totiž tím, co je Číňanům typické, vede kvantita nad kvalitou a člověk aby se bál něco koupit, neb je to šité horkou jehlou s cílem co nejdřív se na Shirománii přikrmit. Mění válečkové ložiska za prťavé kuličky, neřeší plynulost chodu (primární problém je vesměs v detent ballu) a kvalitu zpracování. Já se vypekl se Seashell verzí od Wild boaru.
Trochu se i bojím celkového zpracování Kevinova Seashellu, co mi putuje. Když tak koukám na rozdíl mezi ním a novým Icebreakerem, je to především ve směru 3D vzoru na střence a asi už nemá cenu, aby to Kevin zase doháněl i touto verzí. Uvidíme co ještě podnikne..
Každopádně kdo má chuť na parádní Shiro od Kevina, je k dispozici posledních pár kousků luxusní F95-ky, ta se podařila, včetně profi satinu
PS: Dražší verze už nejsou a nebudou
V případě úspory a chutě na stonewash je stále k mání pár kousků s D2, shodou okolností u Bena, navíc nově již i s protiskluznými drážkami ;)
S tím D2 a jeho nekvalitou - budeš tímto nožem páčit z palet hřebíky? Tohle jsou luxusky na hraní a semtam cibule či jablko, nějaké lámání D2 bych neřešil, lepší ocel je v tomto případku spíš o pocitu, že jsem si přidal a mám to nej co bylo na trhu

Kevin ji ještě u Shira rád doplňuje odlišnou povrchovou úpravou střenek.