Tak jsem si po letech udělal radost se zirconiovým Lemifshe JR9610.
Tak dlouho jsem zase čučel na video s ním na YT, až jsem neodolal a koupil jej, klasika
Vadí mi hlavně délka, 18,7cm je prostě málo a díky tomu se i špatně vystřeluje, protože mám na něj prostě dlouhé prsty. Je to škoda, jinak je nůž nádherný a perfektně zpracovaný. Celkově se za poslední roky posunula kvalita nožů z Asie, ale i ceny, a tak mě tento kousek vyšel na 4200kč, což je docela dost a příště si to sakra rozmyslím, páč je to v celku do budoucna neprodejné a další taková zbytečná investice. Ale co, radost si člověk nějak udělat musí
Po pár dnech hraní jsem zjistil, proč se ním tak blbě flipuje. Ona pata čelepe, která ze zavřeného nože čouhá ven, byl totiž nesmyslně dlouhá a způsobovala, že se nůž neotevřel úplně, protože zavadila o ukazováček, co zatláčel flipper, a nůž zůstal skoro vždy otevřený. Většinou se s touto částí nedá nic dělat, protože má roli zámku nože při otevření a opření o stop pin, tady je ale tohle řešeno uvnitř střenky a proto jsem ji mohl vesele srovnat s tělem nože a konečně to flipuje na jedničku. Takže opět dodělej si sám, i u tak drahého nože