Jasný zkouším i ty levné , chci si je osahat

a pořád doufám, že i z těch si nějaký oblíbím ..
Ale podvědomě tuším že asi ne

.. Civilian už má kupce a ještě nedorazil.
Jediné to paramilitary mě sedí do ruky zatím, taky ho nosím někdy sebou. Ale je to šunt ..

Ty malé šroubečky na G10 se protáčí (nejdou dotáhnout) ale to lze dořešit .. ještě jsem se k tomu nedostal ..
Včera jsem ho mazal .. zkouším grafitovou mazací pastu na vysoké teploty .. název z hlavy nevím - máme ho v práci.
Nůž dorazil - klasika - mastnější než kdybych ho vytáhnul z konzervy od sardinek. Plný písku.
Shirogorov poluchetkiy taktéž jako každý dorazil naprosto mastný .. ještě jsem ho nerozdělával nemám klíč a oproti
spydercu nebyl v něm písek a chod byl pěkně plynulý .. jen jsem dovnitř stříknul trochu balistolu.
Také mi dobře sedí v ruce, proto jsem si ho nechal. No a Shiro 110 mám, protože je to krásný nůž..
Klasika u klipu ulomení hlavičky menšího šroubku při rozborce... ( poslal mi nový ) rozdělán namazán -velká spokojenost.
Ale myslím že tyto nože znáte dobře a není třeba je zde nějak rozmazávat a nějak zvlášť fotit.
Líbí se mi nože s karbonem .. ale to bych koupil 1 za měsíc a asi to tak budu muset začít dělat .. než kupovat každý týden jeden levný.
Nyní plánuji nejspíše toto:
http://www.aliexpress.com/item/Free-HK- ... 93122.html