Zní to tak
Povlakovací teplota je podle pracovníka HVM těch 200°C max, což pro spoustu ocelí už může být popouštěcí - ale pokud vím, obecně si s tím méně legované poradí docela dobře. D2 určitě, uhlíkajdy prý no problem, Sandvik od Kershaw prý taky beze změny tvrdosti a 8Cr13MoV podle všeho taky zvládá, byť někteří mluvili o změknutí v těsně podpovrchové vrstvě a nutnosti odbrousit trochu kovu na fazetě. Oceli jako N690, 440tky a 9Cr18MoV jsou obávám se ze hry, tam už by dost pravděpodobně čepel klesla pod tvrdost, kterou většinou chceme mít na noži - ale nemám zkušenosti, ani to nemůžu podpořit metalurgickými vědomostmi, tohle spíš odvozuju z informací nastřádaných po netu (a z datasheetu Bohleru

) Asi by nemuselo být zlé provést nějaké experimenty - zakalit si kousek 440C či N690, HRCnout, dát DLC a odbrousit trochu, HRCnout a odbrousit do středu vzorku a HRCnout...tak jedině bychom experimentálně zjistili, jestli je to vhodné...nebo obětovat nějaký levný nožík a pak ho používat (ale zas aby tam byla jistota určení té oceli

)
Já mám zkušenosti jen s S30V (Kershaw Camber), která si s tím poradila docela důstojně, přišlo mi že drží ostří nad poměry dobře. A pak s 8Cr13 na K.Chill, který používám hlavně na potraviny, takže nevím

ale ne, řezal i něco dřeva a lepenky, a trochu to možná změklo (nebo jsem se nechal ovlivnit tím, co jsem četl?), nicméně po posledních obtaženích mi přijde, že drží dobře.
Jinak ta "pracovní teplota" je limit pro použití takto napovlakovaného nástroje - je potřeba si uvědomit, že se jedná o uhlík a ten by za vyšších teplot prostě vyhořel

Proto např není reálné mít DLC uvnitř hlavně zbraně, byť z pohledu mechanického by to byla dokonalá úprava. Tvrdost je vážně úžasná - nemám to jak změřit, ale na Chillu není sebemenší vlášečnice.