Kershaw
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Kershaw Freefall 3840
Jo jo, tohle jsou originály, 15USD (390kč) versus 720kč (+doprava) u nás:
http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS3840.php
Tak laciný nůž už není třeba pirátit ;)
U měl byl problém i ten, že jsem se nikdy do takto nízké cenové kategorie nedíval..
Nožů je na světě strašně moc a zorientovat se v tom je na roky bádání. A každému sedí něco jiného. No snad pomohou ostatním naše skromné poznatky
http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS3840.php
Tak laciný nůž už není třeba pirátit ;)
U měl byl problém i ten, že jsem se nikdy do takto nízké cenové kategorie nedíval..
Nožů je na světě strašně moc a zorientovat se v tom je na roky bádání. A každému sedí něco jiného. No snad pomohou ostatním naše skromné poznatky
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kershaw freefall
Tak už doputoval, pracovní klučina
Opravdu ideální laciné EDC-čko, které bych se nebál používat, poškodit, či dokonce ztratit
S tou váhou o něm člověk v kapse neví, rozměrově je přesně na mém vkusu, do ruky padne jako ulitý a tanto čepel s výbrusem Hinderera prostě v dané cenové relaci pro mě nemá konkurenci
Uvidíme, co na něj řeknou přátelé, pokud bude úspěch který předpokládám, koupím jich pár do zásoby, aby "nožomilné" návštěvy neodcházely s prázdnou
Opravdu ideální laciné EDC-čko, které bych se nebál používat, poškodit, či dokonce ztratit
S tou váhou o něm člověk v kapse neví, rozměrově je přesně na mém vkusu, do ruky padne jako ulitý a tanto čepel s výbrusem Hinderera prostě v dané cenové relaci pro mě nemá konkurenci
Uvidíme, co na něj řeknou přátelé, pokud bude úspěch který předpokládám, koupím jich pár do zásoby, aby "nožomilné" návštěvy neodcházely s prázdnou
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
úprava výbrusu
Kamarád začátečník se tak nějak nemohl smířit s Tanto výbrusem u Freefallu, tak si z něj nechal udělat Spanto, no vypadá to velmi pěkně, dle mě lépe než na originálu
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kershaw 1830
Zatoužil jsem pro přátele nakoupit pár laciných nožů a tento asistovaný Kershaw mi se svými 18cm a 80g přímo vyskočil do popředí.
Pořídil jsem jej za necelých 10USD a jaké bylo mé nemilé překvapení po zjištění, že má strašně krátký zaoblený flipper a jednou rukou téměř nejde otevřít! S hrůzou jsem zjistil, že se dělají min. 2 verze a já málo četl feedback a zvolil tu s krátkým flipperem. Takže na to dejte bacha... PS: Dal jsem prodejci jen 2 hvězdičky a vzápětí mě poprosil, že mi pošle druhý nůž, když změním hodnocení
Nechci být za zlého, tak jsem dal 4 hvězdy a jsem zvědav, co pošle. Každopádně pozor při koupi tohoto nožíku na pořádnou "ploutev" ;)
Dodatek - neposlal samozřejmě nic, klasika
Pořídil jsem jej za necelých 10USD a jaké bylo mé nemilé překvapení po zjištění, že má strašně krátký zaoblený flipper a jednou rukou téměř nejde otevřít! S hrůzou jsem zjistil, že se dělají min. 2 verze a já málo četl feedback a zvolil tu s krátkým flipperem. Takže na to dejte bacha... PS: Dal jsem prodejci jen 2 hvězdičky a vzápětí mě poprosil, že mi pošle druhý nůž, když změním hodnocení
Nechci být za zlého, tak jsem dal 4 hvězdy a jsem zvědav, co pošle. Každopádně pozor při koupi tohoto nožíku na pořádnou "ploutev" ;)
Dodatek - neposlal samozřejmě nic, klasika
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kershaw Speed Bump. Prodejce uvádí, že je to originál výroba.
http://www.aliexpress.com/item/100-OEM- ... 63982.html
http://www.aliexpress.com/item/100-OEM- ... 63982.html