S tema feedbackama na AliExpress je to cele nejake podivne, protoze jsem daval pomerne negativni hodnoceni na tento nuz, ktere jsem navic prolozil fotografiemi a videem, ale z nejakeho duvodu se tam nezobrazuje. Tedy to ma asi cinan pod kontrolou a kupujici pak nema sanci dozvedet se relevantni informace.
To viklani v pootevrenem stavu jsem ani nezaznamenal, ale je to pro mne dalsi dukaz, proc se do budoucna cine obloukem vyhnu a pujdu jen po produkci z USA. Moji lasku Spyderco Police uz jsem prodal jednomu z mistnich clenu fora, ktery o nej projevil zajem a cekam ted na Zero Tolerance ZT0450 z ecop! v USA a doufam, ze mi na Praze 120 nenapari CLO a DPH. Aktualne je nuz na letisti v NY a ceka na odlet do Evropy.

Zvazoval jsem jeste Megalodon 2017 s M390 oceli, ktery by byl jeste o neco levnejsi, ale na bezne noseni v kapse mi uz prisel moc velky a navic je opet kompletovan sikmookymi soudruhy ve ktere jsem stratil veskerou duveru.

Podle informaci na forech jsem navic dospel k zaveru, ze domaci brouseni M390 neni zrovna zadna prochazka ruzovym sadem.