Mno je to trochu drahé, ale jestli jim to amíci kupují...já si raději koupím nůž který budu muset trochu poladit, ale za polovinu

Koneckonců Dicoria a podobní nás zásobují noži od $70 do $120 s D2 a S35VN s čím dál lepšími designy, kolikrát originálními, a skvělou konstrukcí. A tak trochu nevěřím že tenhle by ladit nebylo třeba, vlastně jsem asi držel jen málo kudel, které byly z výroby cajk...i ZT zpravidla potřebují nějaké úpravy
Designově se mi líbí, až na ty veliké blýskavé šrouby a barvy anodizace, jinak se to asi bude hezky držet a tvarově mi to připomíná zaoblenou verzi čepelí Benchmade 810 resp 940, prostě Osborne design. Nicméně jak tak pátrám v paměti a na ali, originální design to taky moc není, je to s několika málo obměnami obšlehnutý Bailian Light Cavalry (netuším, jestli ten je sám o sobě kopií jiného nože) - ten ovšem stojí v D2 $99, Rike si za ni řekne $160! A k verzím za $300 asi ani není třeba se vyjadřovat, i kdyby skutečně byly z M390 (při takové ceně už by se cena oceli ztratila, to jo), jsou už výrazně dražší než aktuální modely ZT, Spyderco, popř Lionsteel a dalších ve stejných nebo lepších ocelích, které používají vlastní designy a nabízí zpravidla jistotu celoživotních záruk!
Co se týče obrázků z výroby, ty mě vždycky fascinovaly - jestli v takových podmínkách skutečně vyrábějí tyhle nože, mají můj respekt. Takové Spy Paramilitary 2 se vyrábí na moderních linkách, brousí ho robotická ruka...a číňani v šusťákovkách to zvládají na koleni v garáži? Mno ale za co pak těch $300?
Jinak velmi mě pobavil i nápis na čepeli, "Fail to show restraint" čímž asi mysleli něco jako "Nenechat se omezovat", ale asi jim nezbyly prachy na zaplacení někoho, kdo umí anglicky a kdo by jim řekl, že dát si slovo "Fail" do motta na čepel je tak trochu...fail.