Celkové zpracování je velmi slušné , nikde žádný otřep a vše pěkně lícuje. Karbon čistý bez jediného škrábance či matných fleků.
Karbon není lesklý jako na 0562CF, je na dotyk jakoby s jemným dezénem(matný). V ložisku chrastily nečistoty asi jako skoro v každém noži co kdy přišel. Flipnout ho bez švihnutí rukou nelze - moc těžká čepel, která má těžiště spíše kolem tý ploutvičky a ne na vrchní hraně - čepel je těžší dole než nahoře. Zdá se mi nějak méně ostrý, než ostatní nože co kdy přišly. Zkouška klipu katastrofa - když jsem více zabral cca 1,5 cm od nože - již se nevrátil až k noži aby se o něj opřel, ale zůstal cca 1mm nad nožem... Celkově materiál klipu - jako hliník

Vyčištění ložisek, trochu jsem zohnul framelock aby byl tužší v domnění, že to i pomůže k flipnutí až k úplnému otevření a dodá mu ten počáteční impulz, jako mi to pomohlo u 0562CF, ta po seštelování lítá sama naprosto famózně!
Po složení se mi dokonce podařilo několikrát flipnutím i nůž otevřít na 100%, ale asi jen 2x z 10 pokusů. Je lepší přidat švihnutí rukou i když nyní stačí jen opravdu minimálně. I po napružení framelocku - nůž klade menší odpor při otvírání než když dorazil, jak byl špinavý.
Jinak je to opravdu macek, monstrum, takový dinosaurus do ruky

Sedí mi v ruce jako by byl na ruku dělaný, opravdu nádhera

Umím si představit tento nůž i přes jeho váhu používat naprosto na vše, oproti např. 0562CF který se mi zdá takový spíše na vystavení - lehce zničitelný, poškrábatelný a křehký proti tomuto.
Když ho mám v ruce, mám takovou chuť ho do něčeho vrazit a vím, že se mu nic nestane

Jinak kluci, na cestě je Alexey Konigyn decepticon 2 Carbon 130 $, ZT 0777 carbon za 150 $, a tohle od Kevina :
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 94975.html
A Hinderer XM 18 carbon.
Taky jestli můžu vám poradím, s číňany než koupíte nůž můžete čile smlouvat - já ukecám slevu na všem ;)
Dokonce mi řekl, že jeho nákupka za 0562CF je 55 $ a je ochoten ji za 60 $ prodat, jen se někdy ze začátku cukají a slevu nedají vůbec, Kevin mi dal na ten cannabis slevu jen 3 $ a ZT0777 za 150 $ jsem koupil za 130 $, to je 20 $ dolů...
Pěkný den