Zero tolerance
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0777
Jo jo, tohle je jeden z mých nejoblíbenějších, putoval mi 2,5 měsíce, bo ho zabavili celníci ještě v Číně a já marně čekal, než jsem to zjistil.
Stál mě 100USD a ten zde na foto vypadá na chlup stejně, jen má navíc nápisy na čepeli, které by mi za těch 50 USD navíc určitě nestály.
Navíc dokud to někdo s přístrojem nezměří, tu S35VN jim nevěřím, udělají cokoli aby prodali
Jen u Kevina je v tom jistota... Teda doufám.
Tento nůž doslova ční mezi ostatními ZT-čky, aspoň pro mě
Stál mě 100USD a ten zde na foto vypadá na chlup stejně, jen má navíc nápisy na čepeli, které by mi za těch 50 USD navíc určitě nestály.
Navíc dokud to někdo s přístrojem nezměří, tu S35VN jim nevěřím, udělají cokoli aby prodali
Jen u Kevina je v tom jistota... Teda doufám.
Tento nůž doslova ční mezi ostatními ZT-čky, aspoň pro mě
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0777
Tak to sis teda počkal Já bych jim tu ocel u těch dražších nožů docela věřil. S35VN se dobře leští a je to fakt rozdíl od předchozí verze s D2. Ocel S35VN od Kevina velmi dobře dopadla na testu Pala Šandora ;)
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0777
Ty jeho testy jsou šílené, to už bych si raději zašel do posilovny
Má můj obdiv, i když z těch jeho výsledků a tabulek moc moudrý nejsem Já spíš myslel test na spektometru, kde se to dá zjistit docela přesně...
Má můj obdiv, i když z těch jeho výsledků a tabulek moc moudrý nejsem Já spíš myslel test na spektometru, kde se to dá zjistit docela přesně...
ZT 0777
Ta 0777 vypadá docela povedeně, to je nějakej novej klon asi.
Vypadá prakticky stejně jako originál, to bych rád srovnal - hlavně chod čepele.
Vypadá prakticky stejně jako originál, to bych rád srovnal - hlavně chod čepele.
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0777
Tož Tě tu vítám
Originál jsem nedržel, ale klon co mám je parádní, a díky ložiskům má dokonale hladký chod, jehož tuhost se dá krásně nastavit. Jen mi trošku drhla pojistka, stačilo ji rozebrat a zarovnat.
Přemýšlím, proč se do spousty nožů i super drahých dávají podložky, když se to nikdy s chodem ložisek nedá srovnat. U ložisek je zase problém s centrováním nože, takže nezbývá než doufat, že dostaneme dobrý kus
Originál jsem nedržel, ale klon co mám je parádní, a díky ložiskům má dokonale hladký chod, jehož tuhost se dá krásně nastavit. Jen mi trošku drhla pojistka, stačilo ji rozebrat a zarovnat.
Přemýšlím, proč se do spousty nožů i super drahých dávají podložky, když se to nikdy s chodem ložisek nedá srovnat. U ložisek je zase problém s centrováním nože, takže nezbývá než doufat, že dostaneme dobrý kus
ZT 0777
Děkuju za přivítání
Já mám zase origoš 0777 a čepel "lítá" jako na žádným jiným noži.
Tyhle nože bych fakt rád viděl vedle sebe a porovnal je.
Je pravda, že ta cena za tenhle klon není taky malá, ale provedení je zdá se blíž k originálu - hlavně čepelí (žlábek).
Já mám zase origoš 0777 a čepel "lítá" jako na žádným jiným noži.
Tyhle nože bych fakt rád viděl vedle sebe a porovnal je.
Je pravda, že ta cena za tenhle klon není taky malá, ale provedení je zdá se blíž k originálu - hlavně čepelí (žlábek).
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0777
Lítá jak, jako vůle v ložiscích? Rozebrals, čistils, mazals a utáhl jsi?
Rozdíl by mě zajímal, nedávno ho BlablaB prodával za 16500kč a krom nuancí na pojistce a šroubků jsem rozdíl nenašel. Ale klony bývají často zvenku stejné, rozdíl bývá "pod kapotou" Žlábek mi připadne stejný jako u mé verze za 100USD. Jen nemám popisky a S35VN:
http://www.cinskenoze.cz/viewtopic.php? ... 7&p=41#p41
Rozdíl by mě zajímal, nedávno ho BlablaB prodával za 16500kč a krom nuancí na pojistce a šroubků jsem rozdíl nenašel. Ale klony bývají často zvenku stejné, rozdíl bývá "pod kapotou" Žlábek mi připadne stejný jako u mé verze za 100USD. Jen nemám popisky a S35VN:
http://www.cinskenoze.cz/viewtopic.php? ... 7&p=41#p41
ZT 0777
Tím "lítá" jsem myslel perfektní chod samozřejmě
U žádného nože jsem se s takovým chodem nesetkal, možná Kershaw Ruby měl podobný.
Ten žlábek jsem myslel tuto verzi. Je vidět, že klony tam vyrábí více výrobců a kvalita je jak říkáš "pod kapotou".
U žádného nože jsem se s takovým chodem nesetkal, možná Kershaw Ruby měl podobný.
Ten žlábek jsem myslel tuto verzi. Je vidět, že klony tam vyrábí více výrobců a kvalita je jak říkáš "pod kapotou".
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zero tolerance 0801
Koukám jsme této značce ještě nezavedli vlákno
Poslední měsíc mám v košíku na ali neustále verzi ZT0801, která mě pořád láká a přitahuje. Navíc číňan tvrdí, že je to originál a z elmaxu
Všichni ho chválí, jak je jiný, krásný, dle videí dokonce "vystřeluje" bez pomoci zápěstí, no líbí se mi moc, a stojí jen něco přes 60USD...
Odrazuje mě jen a jen váha, 165g je opravdu pro mě na hraně a na nošení v kapse to není...
Jednou si ho ale možná pořídím
http://www.aliexpress.com/item/ZT0801-Z ... 42684.html
Poslední měsíc mám v košíku na ali neustále verzi ZT0801, která mě pořád láká a přitahuje. Navíc číňan tvrdí, že je to originál a z elmaxu
Všichni ho chválí, jak je jiný, krásný, dle videí dokonce "vystřeluje" bez pomoci zápěstí, no líbí se mi moc, a stojí jen něco přes 60USD...
Odrazuje mě jen a jen váha, 165g je opravdu pro mě na hraně a na nošení v kapse to není...
Jednou si ho ale možná pořídím
http://www.aliexpress.com/item/ZT0801-Z ... 42684.html