tak! realne zvazuju koupi prcka, ale zatim -krome dilema jestli full TI, nebo g10- me odrazuje, ze na fotkach ani videu nevidim steel insert na lock-u, takze je to titan na titan? :o
muzete nekdo ohodnotit, potvrdit nebo me uklidnit ze to nevadi?
Anton Malyshev
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
-
- Poděkoval: 4×
- Má poděkování: 2×
- Kontaktovat uživatele:
ja ho budu tahat denne ale nebo to mam chapat tak ze cepel na titan nevadi (je v tomhle pripade tvrdej)?
jo klipy by chtelo nejak predelat hromadne na deep carry, nechapu ze se vubec dela neco jinyho :/ asi mu napisu PM jetli rovnou nejakej nuz uz s upravenym klipem nema
jo klipy by chtelo nejak predelat hromadne na deep carry, nechapu ze se vubec dela neco jinyho :/ asi mu napisu PM jetli rovnou nejakej nuz uz s upravenym klipem nema
''I Felt Like Destroying Something Beautiful''
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě je ocelová vložka lepší a dá se vyměnit, ale nedovedu si představit, že bych běžným používáním "ošoupal" titan třeba o půl milimetru. Třou se o sebe hladké plochy. Možná tak za 100 let, ale tak dlouho kudlu potřebovat nebudeme Spousta "značkových" výrobců vložku také nedává - Chris Reeve, Hinderer, Spyderco... I ZT s nimi začalo teprve nedávno.
Konkrétně Gnome se na houbách naotvírá opravdu mnohokrát a nezdá se mi, že by framelock zapadal víc, než když byl nový.
Konkrétně Gnome se na houbách naotvírá opravdu mnohokrát a nezdá se mi, že by framelock zapadal víc, než když byl nový.
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si můžeš od Hamona z Knifu nechat karbidizovat dosedací plošky titanu a čepele. Nanese na to mikrovrstvu, která má přes 70HRC a hrubší strukturu. Framelock se po zacvaknutí ani nehne, nedá se dál zatlačit, prostě neklouže. Odjistit jde lehce a výrazně se zvýší odolnost proti opotřebení. Nedávno mi to dělal na Hindereru, který jsem mu poslal na výměnu opotřebované ocelové detent kuličky za keramickou. Framelock trochu "pružil" při zatlačení prstem, teď drží super
Takhle to vypadá - foto z http://www.knife.cz
Takhle to vypadá - foto z http://www.knife.cz