Mě se moc líbí tento číňan WE knife 601, Laurin ho prodává za 240€.
Netuším, jak ho nabrousit, ale fascinuje mě, tvary i barvami
Co si o něm myslíte?
WE Knife
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
WE knife 606 CFD
Jsem se na staré kolena totálně zamiloval
http://www.ebay.com/itm/122329259291
Zelenkavý je též krásný
http://www.ebay.com/itm/122329259291
Zelenkavý je též krásný
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
WE Knife 606
Už nikdy nebudu nic objednávat po pár panácích slivovice, ba co víc, raději nebudu pít vůbec
Celníci mi to zdvihli o neskutečných 2300kč, takže mě kudla vyšla na devítku, no já se asi zbláznil
Ebay nebrat, nebo aspoň nic z něj, co je z USA, i když svádí občas velmi příjemné poštovné..
Všechno šlape, jen ty prťavé jednořadé kuličky stojí za prd, čepel má mizernou stabilitu, tedy dokud se nůž neotevře a nezamkne. Ale na větší tam není místo, a díky nim zase skáče jako z praku.
Trochu jsem mu musel zmenšit napružení, teď má chod pro mě naprosto ikonický jako s asistem, i do kopce, doslova nejde udržet
Dostal mě krom barviček (já vím že je většina nemusí), hvězdiček a karbonu m.j. také na zvláštní výbrus čepele, byť pro ty co nože brousí to asi moc není. Satin je naprosto luxusní a vyleštěný, tak si ho představuji
Celníci mi to zdvihli o neskutečných 2300kč, takže mě kudla vyšla na devítku, no já se asi zbláznil
Ebay nebrat, nebo aspoň nic z něj, co je z USA, i když svádí občas velmi příjemné poštovné..
Všechno šlape, jen ty prťavé jednořadé kuličky stojí za prd, čepel má mizernou stabilitu, tedy dokud se nůž neotevře a nezamkne. Ale na větší tam není místo, a díky nim zase skáče jako z praku.
Trochu jsem mu musel zmenšit napružení, teď má chod pro mě naprosto ikonický jako s asistem, i do kopce, doslova nejde udržet
Dostal mě krom barviček (já vím že je většina nemusí), hvězdiček a karbonu m.j. také na zvláštní výbrus čepele, byť pro ty co nože brousí to asi moc není. Satin je naprosto luxusní a vyleštěný, tak si ho představuji
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Ksakru
- Poděkoval: 49×
- Má poděkování: 40×
WE Knife
ono tohle tedy není moc můj šálek .. ale sdílím radost ..
Ono tyto WE se často na Ebay objevují i v německu kolem 7 tis. (pošta 140 kč) nedávno jsem se díval konkrétně na tento a jiné ..
Každopádně gratulace .. ;)
Ono tyto WE se často na Ebay objevují i v německu kolem 7 tis. (pošta 140 kč) nedávno jsem se díval konkrétně na tento a jiné ..
Každopádně gratulace .. ;)