Rike knives

Zavírací nože, zavíráky
Ksakru
Poděkoval: 49×
Má poděkování: 40×

Rike knives

Příspěvek od Ksakru »

Píšeš.. sem tam se dostane levnější model na ali a dh.??
To by měl opravdu zapotřebí.. proč ty jak píšeš levné nejsou nikde jinde ve světě jen na ali. Je to kravina .. jsou to prostě padělky.
Navic jde o stejny nuz ..

Weiny
Site Admin
Poděkoval: 105×
Má poděkování: 99×
Kontaktovat uživatele:

Rike knives

Příspěvek od Weiny »

To musíme rozklíčovat, hlavně v klidu 8-}
Na druhé straně tohoto vlákna byl na ali 1507s, který stál $333 a na blade stojí nyní $300.
viewtopic.php?f=12&t=80&start=10#p1014

Ksakru
Poděkoval: 49×
Má poděkování: 40×

Rike knives

Příspěvek od Ksakru »

Jo sorry nechal jsem se unést .. jelikož jsem nedávno dostal přednášku od nejmenovaného člena knife o RIke .. zatvrzelého odpůrce fake .. Tak mi to asi zaklínoval do hlavy .. možná se pletu i já :D

McBarbar
Poděkoval: 13×
Má poděkování: 28×
Kontaktovat uživatele:

Rike knives

Příspěvek od McBarbar »

Ona je totiž ta 1508 "2nd Anniversary" edice opravdu jiná, než 1508S - to je integrál s M390, kdežto Anni je klasické konstrukce s S35VN. I design je malinko jiný, nevypadá to jako čínský "integrální Lionsteel na šroubech", ale působí to (alespoň na mě) jako regulérní "dostupnější edice" jejich bestselleru. A nakonec proč by to tak nemohlo být? Btw Aliexpress je hongkongský ebay, ne žádný dedikovaný portál na "fejky" (tohle slovo mi od určité chvíle leze krkem, kvůli některým pozérům z knifu)
Anni edice se mimochodem briskně vyprodala a byla následována další, o trochu větší 1701CF 2nd Anniversary, která opět vypadá jako prvoplánovitě budgetový počin - tedy pokud máte budget $175 :D já si tím nejsem úplně jist, ale...mno...líbí se mi hodně :ymblushing:
(koukám že jejích fotek už je tu dost)

Weiny
Site Admin
Poděkoval: 105×
Má poděkování: 99×
Kontaktovat uživatele:

Rike knife RK1701 CF 2 Anniversary

Příspěvek od Weiny »

Opravdu moc podařený nůž :ymhug:
Má neskutečně vydařený tvar a ergonomii, krásně se drží a má ideální rozměry a váhu, aspoň pro mne ;-)
Škoda jen, že je to taková šedá myš, já rád barvy a Rike je umí, řádí ale v jiných a drahších vodách, ale v těch zase já odmítám plavat :))
Musel jsem mu trochu napružit frame a utáhnut čep, aby čepel nepadala moc rychle, teď střílí jak z praku.
Každopádně je to klenot mé sbírky a hnedtak z domu nepůjde :ymapplause:
Přílohy
Rike RK1701 CF 1.jpg
Rike RK1701 CF 2.jpg
Rike RK1701 CF 3.jpg
Rike RK1701 CF 4.jpg
Rike RK1701 CF weight.jpg

McBarbar
Poděkoval: 13×
Má poděkování: 28×
Kontaktovat uživatele:

Rike knives

Příspěvek od McBarbar »

Sakra, tak ten ti budu závidět! Docela rád bych ho někdy viděla naživo. Případně, pokud by časem přeci jen omrzel... :D

Odpovědět