Sympatická, dizajnově jednoduchá kudla. Zřejmě originál(i cena tomu napovídá), ale netuším čeho. Ložiska na podložkách, jak to má být. Docela by mě zajímala váha, kterou neuvádějí a jestli není flipper příliš malý
Celková délka: 210mm
Čepel délka: 90mm
Tloušťka čepele: 4mm
Materiál čepele: S35VN
Tvrdost: 60-61Hrc
Střenky: TC4 Titanium
Kuličková ložiska
Cena: 145 USD
MONV original design 8,5"
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj, tak ten je hodně obyčejný, ten bych vzal tak za pajcku Přijde mi trošku bez nápadu, i když dle videa a pořádných fotek je to takový 135 gramový gentleman ;)
http://www.aliexpress.com/store/product ... 05405.html
Jsem zvědav, kdo tohle koupí, při dnešní záplavě jak čínských originálů, tak špičkových klonů...
http://www.aliexpress.com/store/product ... 05405.html
Jsem zvědav, kdo tohle koupí, při dnešní záplavě jak čínských originálů, tak špičkových klonů...
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Mě to přijde elegantní, k technické stránce nemám výtky, je vidět že se snaží zapojit klasické lákadla jako titan a S35NV (nestálo by zato zjistit u Crucible, jestli skutečně posílají 4mm tabulovou S35VN do Číny? ) a dobře udělané ložiska. Cena není přestřelená, viz KJ Shiro v této konfiguraci.
Design by si možná zasloužil nějaké drobné perličky, které by to oživily či zelegantnily - na druhou stranu takto mi to připomína Sinkevichův design "Nura", věřím že spoustu lidí osloví právě ta prostost linií. Jen tomu nesluší stonewash, dal bych tomu třebas jemný podélný satin a la Boker Plus, a hned by to bylo elegancí někde jinde
Design by si možná zasloužil nějaké drobné perličky, které by to oživily či zelegantnily - na druhou stranu takto mi to připomína Sinkevichův design "Nura", věřím že spoustu lidí osloví právě ta prostost linií. Jen tomu nesluší stonewash, dal bych tomu třebas jemný podélný satin a la Boker Plus, a hned by to bylo elegancí někde jinde
-
- Poděkoval: 2×
- Má poděkování: 8×
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to celkem líbí. Jednoduchý vzhled, žádný barevny úlety, dobré materiály (snad..) a ideální velikost na zavírak. Na obrázku, kde je v rozloženém stavu na mě ale působí tak nějak humpolácky a nedodělaně. Nenašel jsem hmotnost, ale pod 130 g bych řek že to nepůjde Za jakým účelem se vlastně do zavíraků montuje backspacer? Tady ten je tak jednoduchej, až se mi zdá že se tam vůbec nehodí. A tlouštka čepele 4 mm je prostě moc na takovej jednoduchej zavírák. Kdyby byl tak do 70 dolaru tak bych ho snad i zkusil.