Zero tolerance
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
To je novinka, kopie/variace na Tom Mayo's Dr.Death, taky fest zajímavá kudla - $77 za verzi karbon titan s podloženými ložisky, brutálním vzhledem a podle všeho frézovanou čepelí...zaslouží vlastní vlákno (a možná zaslouží i koupit, kruci )
Edit: Teď čtu že na čepeli je "laser pattern", čili asi jen vypálený, otázka jak hluboko a jak pečlivě...z obrázků to vypadá dost 3D
Edit: Teď čtu že na čepeli je "laser pattern", čili asi jen vypálený, otázka jak hluboko a jak pečlivě...z obrázků to vypadá dost 3D
-
- Poděkoval: 2×
- Má poděkování: 8×
- Kontaktovat uživatele:
Karbon verze 108 g , celotitan 135g http://www.aliexpress.com/store/product ... 01382.html
Karbonová vypadá na první pohled lépe, ale stejně bych bral asi radši celotitan.
Btw prodejce má na stránce nahoře banner s MORRFem a nápisem coming soon ...
Karbonová vypadá na první pohled lépe, ale stejně bych bral asi radši celotitan.
Btw prodejce má na stránce nahoře banner s MORRFem a nápisem coming soon ...
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Ksakru
- Poděkoval: 49×
- Má poděkování: 40×
To si pospíšili soudruzi ... Vypadá to super.. Ale nějak mi na tom něco nesedí ?? Vypada to nějak divně.. Ten čep jako z plastu .. Je to takoví ja nevim strohé.. Něco tomu chybí ..
Mam doma jeden origo clip na tento nůž - zkoušel jsem jestli funguje ten servis ZT.. A poslali nový i se šroubkama
Budu velice přemýšlet jestli to koupím ale asi to zkusím..
To jste mi ani neměli ukazovat ...
Mam doma jeden origo clip na tento nůž - zkoušel jsem jestli funguje ten servis ZT.. A poslali nový i se šroubkama
Budu velice přemýšlet jestli to koupím ale asi to zkusím..
To jste mi ani neměli ukazovat ...