Shirogorov
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Lákavé Ale já se zařekl, že si svůj KJ naanodizuju a osatinuju (+ztenšení+DLC) sám, takže další nůž by mi byl tak trochu navíc...navíc už jsem si zas navymýšlel jiné, prozměnu z USA Nemluvě o tom, že jakmile bude pořádná sleva na Asymmetric, beru ten - 11.11 jsem neměl volné finance, tak mi za těch ~$140 utekl
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- McBarbar
- Kontaktovat uživatele:
No jo, podařilo se mi udat svůj D2 Seashell kamarádovi. Kupodivu ani není nožomil, jen má smysl pro pěkné věci a umí ocenit kvalitu. Shiráka u mně vídal denně v práci a tak dlouho vybíral, co si koupí vlastního, aby taky měl v kapse nůž (a byl správný muž), až jsem mu před týdnem udělal nabídku
Každopádně tak mám místo a prostředky na decentní upgrade
Jinak na knifu se imho neprodal proto, že je před Vánoci, podívej jak je přeplněná inzerce...lidi se zbavujou nožů, aby měli na dárky (často nové nože ), a prostě se zrovna nenašel nikdo se "zbytečnýma" penězma na "drahý nůž z číny" ;) Já ho taky koupil jen proto, že se mi v modré vždycky líbil, upgrade oceli se hodí a podařilo se mi to udělat jako výměnu.
Každopádně tak mám místo a prostředky na decentní upgrade
Jinak na knifu se imho neprodal proto, že je před Vánoci, podívej jak je přeplněná inzerce...lidi se zbavujou nožů, aby měli na dárky (často nové nože ), a prostě se zrovna nenašel nikdo se "zbytečnýma" penězma na "drahý nůž z číny" ;) Já ho taky koupil jen proto, že se mi v modré vždycky líbil, upgrade oceli se hodí a podařilo se mi to udělat jako výměnu.
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
110 light
Nová-ľahšia verzia 110-ky ;)
Overall Length: 248 mm
Blade length: 98 mm
Closed length: 138 mm
Blade thickness: 3.7mm
Blade width: 2.75mm (widest point)
Blade Finish: stone
Hardness: 58-60HRC
Weight: 185 g
Blade Material: D2
Handle material: Black G10 + Steel
Overall Length: 248 mm
Blade length: 98 mm
Closed length: 138 mm
Blade thickness: 3.7mm
Blade width: 2.75mm (widest point)
Blade Finish: stone
Hardness: 58-60HRC
Weight: 185 g
Blade Material: D2
Handle material: Black G10 + Steel
- McBarbar
- Kontaktovat uživatele:
Mno 185g je pořád velice bytelná kudla, ostatně ty kovové bolstry musí něco vážit Ale na takovouhle obludu to pořád není mnoho, a tenhle se mi líbí výrazně víc, vypadá jako o třídu lepší kudla. Změnili víc než jen rukojeť, i čepel je jinak tvarovaná (zakončení výbrusu atd), celkově je to pěkný facelift. Zkusím ještě chvíli počkat, jestli si to nerozmyslím, ale obávám se že za $40 asi neodolám
A koukám že varianta A nemá ten zbytečný kolíček...tak teď vážně nevím, která se mi líbí víc
A koukám že varianta A nemá ten zbytečný kolíček...tak teď vážně nevím, která se mi líbí víc
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
110 šmejd
Toto mi prišlo pred sviatkami
Krivý axis lock,zlý výbrus plôšky na čepeli,plocha uloženia ložiska na hovno a samozrejme utrhnutá hlavička skrutky klipu
Ale aj tak ide na prerábku-asi dostane titánové príložky a zrejme nový axis ;)
Ale vrátili mi 75% z ceny
Krivý axis lock,zlý výbrus plôšky na čepeli,plocha uloženia ložiska na hovno a samozrejme utrhnutá hlavička skrutky klipu
Ale aj tak ide na prerábku-asi dostane titánové príložky a zrejme nový axis ;)
Ale vrátili mi 75% z ceny