ahojte,zdravim vas.hladam nieco len tak do vrecka,ked sa pojde na zbieranie bylin,alebo nejaka ta spekacka,narezat atd,na take jemne nenarocne prace...padol mi do oka konkretne tento noz z ciny. https://www.ebay.com/itm/Wood-Folding-P ... Swo4pYZGvW
nikdy som z ciny neobjednaval,chcel by som poznat vas nazor na uvedeny kusok.vopred dakujem
swiss z ciny
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
swiss z ciny
Ahojky. Já nevím, mě to za ty prachy už příliš smrdí nožem na jedno použití. Podobné multitooly stojí v kvalitě kolem 4 litrů, tohle bych asi fakt nechtěl
Ale klidně zkus, škrábnout s tím můžeš kdykoli, to je cena dnes několika piv
Ale klidně zkus, škrábnout s tím můžeš kdykoli, to je cena dnes několika piv
Re: swiss z ciny
Ahoj, no ja by som ho nebral podľa mňa budeš ťažko sklamaný. Niekde na tube som videl amíka, ktorý podobného "švajčiara" poohýbal a poolamoval ručne. Ono to je lákavé mať tam toľko nástrojov, ale zohľadni si tam aj hmotnosť a nehovoriac o tom, že podľa mňa tie nástroje budú nepoužiteľné. Podľa mňa si zober buď pravý Victorinox s menej funkciami, aj keď dvojnáaobok ceny, alebo keď čínu tak Sanrenmu má tiež nejaký univerzál, tam už budeš mať aspoň záruku, že ťa to nenechá v štichu v najnevhodnejšej chvíli.
Odoslané z SM-G357FZ pomocou Tapatalku
Odoslané z SM-G357FZ pomocou Tapatalku