Trochu času pred obedom tak nejaké dojmy a pojmy
Urobil som si znova radosť na tie isté narodeniny a k Jeansu som objednal kámoša,aj preto že tanto čepeľ ešte nemám
Došiel za cca 12 dní v peknom puzdierku so zipsom a plastovou karabínkou a s nápisom Lovocoo.
Nezabudli pribaliť aj nástroj na rozobranie,keďže má špecifické skrutky,na ktoré sa pri troche opatrnosti dá použiť aj plochý skrutkovač
Prvý dojem -super,krásne frézovanie na rúčke (oproti drahšej verzii kde je hladká )perfektne flipuje,zatvára sa vlastnou váhou,zámok zapadá tak do 1/5 a ani sa nehne a ani nebol veľmi od oleja ako je dobrým zvykom
O pár dní som však dostal chuť pozrieť sa mu na črevá a tu nastal maličký problémik
Kým hlavná skrutka išla ako po masle,tá menšia na klipe sa ani nehla ,skúšal som to kým som nezničil spešl nástroj a aj hlavu skrutky
Tak som sa odhodlal napísať do výroby,či to náhodou nezavarili argonom alebo tak niečo
Na druhý deň prišla odpoveď,že bolo použité lepidlo do závitu a musím to povoľovať za tepla.Ale že zničený nástroj aj skrutku mi už aj posiela
A hneď aj sledovacie číslo HK post!!!!! Takže čakám a dovtedy mám čas vymyslieť nejakú úpravu
Ešte jeden neblahý postreh,kým Jeans má nad fazetkou tak 0,35-0,38 mm a reže jak britva,u Tanto je to dvojnásobok a bude asi musieť podstúpiť odtučňovaciu kúru
Na záver asi toľko,že to po menších kozmetických úpravach bude rovnaký krásavec ako Jeans,ktorý ich nepotrebuje!A možno bude ešte krajší
A pozor na guličku držiacu klip,mne spadla
Flipping tanto
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Flipping tanto
Díky za recenzi!
Nůž vypadá skvostně, jak vzor střenek, tak čepel a její stonewash, no a opět hi-end ložiska
Jen trošku nechápu, že jsi šel na silu, já už to jejich lepidlo poznám při prvním pokusu a hned s ním šupajdím na pár minut do trouby
A překvapil mě, že Ti posílá nový screwdriver, to se málo vidí, kluci si nás snad začínají hýčkat
Nůž vypadá skvostně, jak vzor střenek, tak čepel a její stonewash, no a opět hi-end ložiska
Jen trošku nechápu, že jsi šel na silu, já už to jejich lepidlo poznám při prvním pokusu a hned s ním šupajdím na pár minut do trouby
A překvapil mě, že Ti posílá nový screwdriver, to se málo vidí, kluci si nás snad začínají hýčkat
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Flipping tanto
Nová skrutka aj kľúč
Za cca týždeň Samozrejme zdarma a bez poštovného
Tak takýto servis by som prial všetkým nožomilom
Za cca týždeň Samozrejme zdarma a bez poštovného
Tak takýto servis by som prial všetkým nožomilom
- Weiny
- Site Admin