Piston/Sukhoi
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Já ho vlastně ani nechtěl - ale jednak jsem na něj občas čučel (proti tomu jsem varoval v předchozím příspěvku ), jednak jsi po něm stále toužil (a byl tedy na seznamu), ale hlavně, byl jsem nucen dokončit rest mého oblíbeného prodejce K.Johna.
Poslal mi satinovský Seashell s jinými drážkami na čepeli, s klasickými, přitom já objednal ty ledokolí
Totéž udělal Ben z Dicorie jednomu klukovi asi před měsícem, ten mu za to poničil feedback jednou hvězdou a kopou nadávek. No Ben je docela arogantní, se nedivím, že to tak dopadlo...
Kevin mi nabízel s hromadou plačících smailíků (a omluvami, že to prostě popletl) vrácení 20USD, no mě se zrodil v hlavě ďábelský plán, chtít po něm za jeho mistake Pistona za kilo
Čemuž kývl, i když skučel, že jde do mínusu, až mi ho bylo líto
Líbí se mi, jak jsme ho tu s McBarbarem pohaněli, aby nás zbytečně nelákal, no a to předsevzetí nám vydrželo něco přes dva týdny, čekal jsem to aspoň 2 měsíce
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak je zde, a jsem nadšen. Poslední dobou se hodně obávám prvního dojmu z dalšího nože, protože hlavní skvosty už jsou doma a nové jsou tudíž často spíše zklamání, no tentokrát to naštěstí vyšlo Ten nůž je krasavec, gentleman a komu jsem ho ukázal, byl unešen, i když je na první pohled možná trochu hubený
Děkuji Martinovi, že mě nahlodal, děkuji Kevinovi, že si naběhl se špatnou verzí Seashellu a omluvil se cenou 100USD za tohoto štíhlého elegána, kterého tímto s radostí zařazuji do své "Autosalonové garáže"
Pár věcí dodám - po vybalení se kousal framelock o patu nože, což nesnáším, a šel docela ztuha otevřít. Po rozebrání jsem zjistil, že abych zmenšil přítlak detent-ballu, musel bych odlepit karbonovou inlay, což jsem si netroufl. Tak jsem aspoň malinko srazil hranu kalené vložky, no a tento už se nekouše. Co jediné malinko kazí dojem, je o trochu větší přítlak na plovoucí flipper, kterým se vlastně čepel vytláčí ze své parkovací polohy. U jiných nožů stačí zabrat méně. No kuličku se mi nějak zbrušovat nechce, na přítlak si zvyknu, je to prostě koncepcí a zase po otevření nože doletí do cíle vždy, flipper zmizí a neruší ty krásné linky (tolik žádané stíhačky)
Děkuji Martinovi, že mě nahlodal, děkuji Kevinovi, že si naběhl se špatnou verzí Seashellu a omluvil se cenou 100USD za tohoto štíhlého elegána, kterého tímto s radostí zařazuji do své "Autosalonové garáže"
Pár věcí dodám - po vybalení se kousal framelock o patu nože, což nesnáším, a šel docela ztuha otevřít. Po rozebrání jsem zjistil, že abych zmenšil přítlak detent-ballu, musel bych odlepit karbonovou inlay, což jsem si netroufl. Tak jsem aspoň malinko srazil hranu kalené vložky, no a tento už se nekouše. Co jediné malinko kazí dojem, je o trochu větší přítlak na plovoucí flipper, kterým se vlastně čepel vytláčí ze své parkovací polohy. U jiných nožů stačí zabrat méně. No kuličku se mi nějak zbrušovat nechce, na přítlak si zvyknu, je to prostě koncepcí a zase po otevření nože doletí do cíle vždy, flipper zmizí a neruší ty krásné linky (tolik žádané stíhačky)
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já věděl, že to nevydržíš ;)
No z nás si ho tu zasloužíš nejvíc..
Ale dáváme jim chudákům pokouřit, co se slev týče
Jen dumám, že už pro Tebe na něm není nic na tuning, protože mi připadá, jakoby právě vyšel z Tvé dílny, kluci si s ním neskutečně vyhráli
Karbon nakonec musel dolů (drželo ho něco jako chemoprén), neboť žena rozhodla - ani náhodou ho neotevřela
Pak už bylo hračkou najít přesnou polohu (to jsou fakt desetiny mm), aby flipoval jak má a teď už k němu nemám výhradu žádnou
No z nás si ho tu zasloužíš nejvíc..
Ale dáváme jim chudákům pokouřit, co se slev týče
Jen dumám, že už pro Tebe na něm není nic na tuning, protože mi připadá, jakoby právě vyšel z Tvé dílny, kluci si s ním neskutečně vyhráli
Karbon nakonec musel dolů (drželo ho něco jako chemoprén), neboť žena rozhodla - ani náhodou ho neotevřela
Pak už bylo hračkou najít přesnou polohu (to jsou fakt desetiny mm), aby flipoval jak má a teď už k němu nemám výhradu žádnou