VLASTNÁ VÝROBA
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
VLASTNÁ VÝROBA
Dovolil som si založiť novú tému-nech tu máme aj niečo z domácich produktov
Väčší je vykovaný zo starej,možno aj viac ako 50 ročnej rašple(myslím ten pilník na drevo ),rúčka dub podložený fíbrom a titánové piny!
Ten zeleno/čierny baret je prekovaná prižina zo zberu,na rúčke kúpena mikarta a medené trubičky.Púzdro kydex z USA a teklok z PRC
Tie malé srandy som kúpil na ALI a urobil im jednoduché púzdra-pre dvoch kolegov na otváranie krabíc......
Väčší je vykovaný zo starej,možno aj viac ako 50 ročnej rašple(myslím ten pilník na drevo ),rúčka dub podložený fíbrom a titánové piny!
Ten zeleno/čierny baret je prekovaná prižina zo zberu,na rúčke kúpena mikarta a medené trubičky.Púzdro kydex z USA a teklok z PRC
Tie malé srandy som kúpil na ALI a urobil im jednoduché púzdra-pre dvoch kolegov na otváranie krabíc......
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- G36
- Kontaktovat uživatele:
Jeden nový ale nielen nôž...
Menší skorobowie zo starej rašple,zakalenej parciálne na hamon.Konečne som sa dostal k púzdru.Ale najprv som si vyrobil šidlo z pilníka .Je tam až sedem vrstiev kože a to moje dierkovače už nezvládnu!
A niečo na Valentína.Titán Gr.5,trošku jantáru ale veľa brúsenia a anodizovania
Dúfam,že poteší (lebo ohnúť to do kruhového tvaru bol porod )
A niečo na Valentína.Titán Gr.5,trošku jantáru ale veľa brúsenia a anodizovania
Dúfam,že poteší (lebo ohnúť to do kruhového tvaru bol porod )
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- G36
- Kontaktovat uživatele:
VLASTNÁ VÝROBA
Tak zase niečo z vlastnej kuchyne
Tento jakojaponec odišiel pracovať do rakúska na ľadovec,nie žeby sekal ľad,ale budúci švagor je tam kuchármajster A tento je zatiaľ doma Je to nôž starých osadníkov vyrobený podľa tejto predlohy,s malýmy úpravami
Tento jakojaponec odišiel pracovať do rakúska na ľadovec,nie žeby sekal ľad,ale budúci švagor je tam kuchármajster A tento je zatiaľ doma Je to nôž starých osadníkov vyrobený podľa tejto predlohy,s malýmy úpravami