Shirogorov
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
F3 small
Mě jde F3 vystřelit krásně, co bych dal za neojehlenou dírku a pořádný protitlak ;)
Tenhle nožík je zdá se velký bestseller, díky ceně, provedení a flipovačce proniká všemi směry a baví mladé i staré, navíc je to Shirák, to se povedlo. Přitom originál je jen ve velké verzi, zmenšit ho takto napadlo jen kitajce, a zrovna trefa do černého Jinak satin na té 110-ce vypadá dost dobře, Marťas si na něj u mého (jiného) nože netroufl, do tohodle bych šel rád
Tenhle nožík je zdá se velký bestseller, díky ceně, provedení a flipovačce proniká všemi směry a baví mladé i staré, navíc je to Shirák, to se povedlo. Přitom originál je jen ve velké verzi, zmenšit ho takto napadlo jen kitajce, a zrovna trefa do černého Jinak satin na té 110-ce vypadá dost dobře, Marťas si na něj u mého (jiného) nože netroufl, do tohodle bych šel rád
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Custom Siberia
Narazil jsem na kraťounké video moc pěkné damaškové customky, co mě dostalo je krom nádherného nože (kterého se na ali ehm nedočkáme) je ultra HD rozlišení a především to, čím kolem nože pšouká
Tomu říkám uctívačka, pomodlit se k takové kudle před spaním, ofouknout ji a sladké sny
Tomu říkám uctívačka, pomodlit se k takové kudle před spaním, ofouknout ji a sladké sny
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
VESPA/Tom Mayo and Sergei Shirogorov
Jedna novinka
Všetci sú už asi na DH,na posratom ALI už nenájdeš ani hovno...
Length: 225 mm
Blade length: 95 mm
Closed length: 126 mm
Blade thickness: 4 mm
Blade material: S35VN
Handle material: Titanium alloy
Bearing: MRBS system
Weight: 125 g
http://www.dhgate.com/store/product/ves ... 81977.html
Všetci sú už asi na DH,na posratom ALI už nenájdeš ani hovno...
Length: 225 mm
Blade length: 95 mm
Closed length: 126 mm
Blade thickness: 4 mm
Blade material: S35VN
Handle material: Titanium alloy
Bearing: MRBS system
Weight: 125 g
http://www.dhgate.com/store/product/ves ... 81977.html
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tom Mayo design
Dobrá práce
Už je na světě hezkých pár měsíců, čekal jsem, kdy ho okopčí, i když tedy s původní koncepcí moc společného nemá, takže mě naštěstí neláká.
Podobných nožů jsou spousty, navíc to provrtání už na mě působí stylem "samajama"
Tuším, že brzo vyrukují s karbonem, jako u originálu:
Už je na světě hezkých pár měsíců, čekal jsem, kdy ho okopčí, i když tedy s původní koncepcí moc společného nemá, takže mě naštěstí neláká.
Podobných nožů jsou spousty, navíc to provrtání už na mě působí stylem "samajama"
Tuším, že brzo vyrukují s karbonem, jako u originálu:
- G36
- Kontaktovat uživatele:
Cannabis
Asi netreba predstavovať.Už som ho mal a predal kámošovi
Teraz som ho vychytal ešte na Ali za super cenu a neodolal Podľa mňa má najkrajšiu micartu čo poznám a zdá sa mi lepšie spracovaný ako prvé kusy.
Teraz som ho vychytal ešte na Ali za super cenu a neodolal Podľa mňa má najkrajšiu micartu čo poznám a zdá sa mi lepšie spracovaný ako prvé kusy.
- G36
- Kontaktovat uživatele:
F3 small-sand and mirror
Tomuto sa nedalo odolať Ešte som takto vyleštenú čepeľ nevidel A farba tej G10 sa mi tiež veľmi páči.Funguje super ale budem vaľmi rozmýšľať do čoho zarežem