ASYMMETRIC fixed D2 black wash
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Schválne som ten odkaz nedal!
V nádeji na neovplyvnenú odpoveď niekoho
Overall Length:23.9cm
Handle Length:12cm
Blade Length:9.9cm
Blade Width:3cm
Blade Thick:0.4cm
Knife Material:D2
Total Weight:248g
Hardness:60HRC
Handle Material:carbon fiber
Other:With K Sheath
http://www.dhgate.com/product/top-quali ... vit-1-null
V nádeji na neovplyvnenú odpoveď niekoho
Overall Length:23.9cm
Handle Length:12cm
Blade Length:9.9cm
Blade Width:3cm
Blade Thick:0.4cm
Knife Material:D2
Total Weight:248g
Hardness:60HRC
Handle Material:carbon fiber
Other:With K Sheath
http://www.dhgate.com/product/top-quali ... vit-1-null
-
- Poděkoval: 20×
- Má poděkování: 23×
- Kontaktovat uživatele:
Vzhľadom k tomu, že sme tu asi všetci postihnutí rovnakým "nožovírom", je to zle položená otázka. ;) Správne by to malo znieť asi následovne: Chcem ten nôž?
Osobne keď som si kládol otázky : Potrebuješ? Využiješ? Oplatí sa? Odpoveď bola kategorické NIE!
Jediná správna a uspokojujúca odpoveď prišla len na otázku: Chceš?
Ale darovať sa dá vždy.(asi aj predať )
Osobne keď som si kládol otázky : Potrebuješ? Využiješ? Oplatí sa? Odpoveď bola kategorické NIE!
Jediná správna a uspokojujúca odpoveď prišla len na otázku: Chceš?
Ale darovať sa dá vždy.(asi aj predať )
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Nééééé tohle jsem neměl vidět!
Větší brácha pevného asymetrika, to asi potřebuju (origo 217mm, toto 239mm)...kdyby ho udělali identický, tak si "vystačím" s originálem, ale takhle...ty dvě čísla čepele navíc jsou samy o sobě recept na úspěch, a když vidím jakou pěknou kombinaci materiálů a povrchovek udělali, nepřijde mi ta ceni vůbec přehnaná
A teď schválně, za jak dlouho se na stránkách CKF objeví větší brácha Asymmetricu fixed? Nevěřím, že si to číňani vycucali z prstu
Větší brácha pevného asymetrika, to asi potřebuju (origo 217mm, toto 239mm)...kdyby ho udělali identický, tak si "vystačím" s originálem, ale takhle...ty dvě čísla čepele navíc jsou samy o sobě recept na úspěch, a když vidím jakou pěknou kombinaci materiálů a povrchovek udělali, nepřijde mi ta ceni vůbec přehnaná
A teď schválně, za jak dlouho se na stránkách CKF objeví větší brácha Asymmetricu fixed? Nevěřím, že si to číňani vycucali z prstu
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Bojové nože nemusím ale toto bude svetlá(alebo skôr black ) výnimka
Rovnako ako jeho zatvárací brácha neskutočne sedí v ruke-kto by to povedal
Veľmi dobre spracovaný,pekný stonewash.Neviem či je to dobre vidno na foto,ale carbon má asi len 2 mm,pod ním je niečo čierne a potom biela vrstva.
Ale absolútne mi to nevadí.Púzdro je z hrubšieho kydexu,dobre spracované aj keď špička noža je trochu voľná.Záves super tvarovaný.
Nôž plne použiteľný vonku aj v kuchyni
Rovnako ako jeho zatvárací brácha neskutočne sedí v ruke-kto by to povedal
Veľmi dobre spracovaný,pekný stonewash.Neviem či je to dobre vidno na foto,ale carbon má asi len 2 mm,pod ním je niečo čierne a potom biela vrstva.
Ale absolútne mi to nevadí.Púzdro je z hrubšieho kydexu,dobre spracované aj keď špička noža je trochu voľná.Záves super tvarovaný.
Nôž plne použiteľný vonku aj v kuchyni