Kua, kua, že ja som to fórum neobjavil skôr.
18.augusta som ho objednával na Ali. Všetky vyššie spomínané problémy ako cez kopírak. Flipovanie sa mi podarilo vyladiť vyleštením podložiek a laborovaním so silou dotiahnutia. Fliper som upravil modelarskou brúskou, pretože ten oblúčik bez rýhovania mi vytlačil pomaly dieru do ukazováku.Takže nakoniec flipoval, nebolel, ale, ale..... Asi cca po dvoch dňoch som si všimol že zámok zapadá nejak hlboko

.Dorazový kolik vytlačil hlinik cca o 1/2mm.
Ovšem to Číňanom vyčítať nemôžem, predloha je to isté.
Na ZT 770 som sa chystal, obzeral na baterky-nože z každej strany, inzeráty sledoval, ukľudňoval, sa však zlacnie. Ano, máš ho vidieť ceny šli hore.
Podobnej veľkosti mám kershaw 1790, akurát koniec rukoväte je šikmo ukončený(dlhší o dieru na šnúru- presne 5mm). Tých 5mm robí v držaní veľký rozdiel(aspoň v mojich tlapách),pri držaní troma prstami je to dobrá opierka na malíček.Toto nesedí.
Takže za mňa, nedoporučujem- malý, podľa na ho... predlohy, nedorobený. A ak to niekto bude čítať po "funuse", tak nech ho poteší aspoň vedomie, že v tom nieje sám
Ja som ho nakoniec daroval kámošovi na narodky(som sviňa, viem

), ale vzhľadom na tie nože čo mi doniesol nabrúsiť, si myslím že aj tak 3x prevyšuje kvalitu toho čo má doma.
Ps. Pripadám si ako osamotený grafoman, dúfam že to až tak neprekáža. ;)