Shirogorov
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že nejsem příliš schopný fotograf a můj fotomobil mi v mé neschopnosti vhodně sekunduje . Fotky zkusím nějaké zítra, ideálně venku, teď by byla ze satinu jen rozmázlá šmouha . Jinak nůž mi šel měsíc, a za tu dobu stihli nůž vyřadit z nabídky a shop nejspíš i zavřít. Byl jsem tedy patřičně zvědav, co mi vlastně přijde. Je to tento shop . Už v době kdy jsem jej objednával měli dostupnou jen Dicoria neodlehčenou verzi, ale napsal jsem prodejci, že chci tu odlehčenou s dvojitou řadou kuliček ( ) a on mi napsal, že je jen v satinu. Což je menší zlo (menší než míň kuliček ). Docela by mne zajímalo, co je tedy ta čepel zač, protože co si pamatuji, tak verze od Dicorie byla sice v satinu, ale bez drážek na palec a Green thorn zas jen ve stonewash. A tahle má satin a drážky . Každopádně holí fest
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Ak na ňu máš ešte chuť,tak prosím tadyMcBarbar píše:enuma: Odkud jsi ho vyškemral? Já se po něm hodně díval a měl jsem za to, že v tomto provedení už ho Green thorn vůbec nedělá, jen S35VN verzi přes $100...
Mám stýmto predajcom veľmi dobrú skúsenosť