Microtech
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Teda ten nůž je něco, předčil má nejhorší očekávání
Jak tohle mohou pustit pacholci do světa, především tu strašně křivou čepel?? A ty podložky? Jsou jak z papíru, úplně to ztrácí na smyslu a dokazuje, že je tam občas dávají jen pro neustálé připomínky náročných nožomilů, ale aby jim udělali místo a použili tvrdší matroš to ne.
Docela tenké jsou i v Temném, navíc nic moc odolné.
I když jsi měl nejspíš štěstí na špatný kus, jsem rád že jsem odolal, nehledě na to, že Tvou šikovnost - co se třeba klíče na šrouby týče - určitě postrádám, opět klobouk dolů
Díky za bezva fotky a prosmailený komentář
PS: Jak se to jednou rukou otvírá, šlo by to i bez té drážky? Přijde mi to taky takové pochybné
A zdá se mi to, nebo už se neprodává? Asi pochopili, že je to nedodělek... Aspoň Ti stoupne na ceně ;)
Jak tohle mohou pustit pacholci do světa, především tu strašně křivou čepel?? A ty podložky? Jsou jak z papíru, úplně to ztrácí na smyslu a dokazuje, že je tam občas dávají jen pro neustálé připomínky náročných nožomilů, ale aby jim udělali místo a použili tvrdší matroš to ne.
Docela tenké jsou i v Temném, navíc nic moc odolné.
I když jsi měl nejspíš štěstí na špatný kus, jsem rád že jsem odolal, nehledě na to, že Tvou šikovnost - co se třeba klíče na šrouby týče - určitě postrádám, opět klobouk dolů
Díky za bezva fotky a prosmailený komentář
PS: Jak se to jednou rukou otvírá, šlo by to i bez té drážky? Přijde mi to taky takové pochybné
A zdá se mi to, nebo už se neprodává? Asi pochopili, že je to nedodělek... Aspoň Ti stoupne na ceně ;)
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Prdlajs stúpne na cene,je ich plné DHgate
Otváranie ide dobre najmä prostredníkom z druhej strany čepele a jemným kývnutím ruky.Pri vyberaní z vrecka (najmä zo zadného) je to skoro prirodzené a lepšie ako palcom
Inak dnes došiel druhý pre kámoša ktorý nechcel počkať s objednávkou na môj
Podložky to isté/tenké,ale nebol aspoň utiahnutý takže nie sú s jamkami,čepeľ celkovo rovná ale výbrus nesúmerný skoro ako na mojom a strašne hrubá špička
Vravel som mu nech počká kým dolezie môj
Otváranie ide dobre najmä prostredníkom z druhej strany čepele a jemným kývnutím ruky.Pri vyberaní z vrecka (najmä zo zadného) je to skoro prirodzené a lepšie ako palcom
Inak dnes došiel druhý pre kámoša ktorý nechcel počkať s objednávkou na môj
Podložky to isté/tenké,ale nebol aspoň utiahnutý takže nie sú s jamkami,čepeľ celkovo rovná ale výbrus nesúmerný skoro ako na mojom a strašne hrubá špička
Vravel som mu nech počká kým dolezie môj
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
ANAX titanium
A teraz som sa pos...l podruhé
Blade length: 89 mm
Closed length: 123 mm
Blade thickness: 4mm
Blade Finish: Drawing
Blade material: M390 (real M390 .can be test)
Handle Material: Titanium
Hardness: 61 HRC
Weight: 146g
http://www.dhgate.com/product/microtech ... 0020690650
Overall length: 218 mmBlade length: 89 mm
Closed length: 123 mm
Blade thickness: 4mm
Blade Finish: Drawing
Blade material: M390 (real M390 .can be test)
Handle Material: Titanium
Hardness: 61 HRC
Weight: 146g
http://www.dhgate.com/product/microtech ... 0020690650