Shirogorov
-
- Poděkoval: 2×
- Má poděkování: 8×
- Kontaktovat uživatele:
Jak sem si říkal že už žádný další shiro nepotřebuju, tak po tom co sem uviděl tuhle verzi od Green Thorn, tak nevím nevím.
Za mě nejpěknější verze téhle kudly , přičemž já moc nerozlišuju co je F95, co je Hati, co je Seashell atd .... Prostě žádny zbytečny vlnovky, proužky, inlaye, nápisy a podobny ptákoviny ale jen hladkej titan a nic víc .. tak to má být
A hmotnost 113 g ... to se mě sice moc nezdá vzhledem k tomu že Hatina měla taky tak nějak kolem 115 g a to byla jedna střenka z karbonu.
Ještě pár dní na něj budu jen čumět a doufám že mě to přejde
http://www.aliexpress.com/store/product ... 72837.html
Za mě nejpěknější verze téhle kudly , přičemž já moc nerozlišuju co je F95, co je Hati, co je Seashell atd .... Prostě žádny zbytečny vlnovky, proužky, inlaye, nápisy a podobny ptákoviny ale jen hladkej titan a nic víc .. tak to má být
A hmotnost 113 g ... to se mě sice moc nezdá vzhledem k tomu že Hatina měla taky tak nějak kolem 115 g a to byla jedna střenka z karbonu.
Ještě pár dní na něj budu jen čumět a doufám že mě to přejde
http://www.aliexpress.com/store/product ... 72837.html
-
- Poděkoval: 20×
- Má poděkování: 23×
- Kontaktovat uživatele:
To som zachytil.Potom ked dostaneš foto predajcu(alebo priamo nôž) tak môžeš zistiť,že tie čisté línie sú tiež fotoshop. Skôr na toto som mieril.
Edit. Inak Shirogorovcov očumujem tiež už dosť dlho, ale najskôr ho pôjdem ošahať ku G36. Či to bude vôbec nejaký prínos k tomu čo mám doma, či len peniažky hava papala.
Edit. Inak Shirogorovcov očumujem tiež už dosť dlho, ale najskôr ho pôjdem ošahať ku G36. Či to bude vôbec nejaký prínos k tomu čo mám doma, či len peniažky hava papala.
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Budeš mať čo obchytkávať
Prišiel mi Ledokol a do cca dvoch týždňov by mala doraziť HATI 115g -zase
Ale už sa na ňu teším-zase
Prišiel mi Ledokol a do cca dvoch týždňov by mala doraziť HATI 115g -zase
Ale už sa na ňu teším-zase
A tá váha môže byť - je to viac vybrané jak na HATI ;)caul píše:A hmotnost 113 g ... to se mě sice moc nezdá vzhledem k tomu že Hatina měla taky tak nějak kolem 115 g a to byla jedna střenka z karbonu.
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
F3 small mirror
Tomuhle jsem prostě neodolal, konečně mi to zrcadlo někdo vyleštil, byť na verzi za pětikilo
Díky za tip Marťas. Pěkně se Ti ta sbírka rozrostla ;) Šroubky jsou konečně dokonalé, roubustní, tvrdé a s nádherně sraženou hrankou
PS: Nakonec jsem to zkusil prohodit, neb modrý prcek se líp drží
Díky za tip Marťas. Pěkně se Ti ta sbírka rozrostla ;) Šroubky jsou konečně dokonalé, roubustní, tvrdé a s nádherně sraženou hrankou
PS: Nakonec jsem to zkusil prohodit, neb modrý prcek se líp drží
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele: