Shirogorov
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
F95 Green Thorn 114g
Kvalitu nebudem popisovať-je to proste kvalita
Ten pocit ľahkosti je neuveriteľný a je to pritom celokovový nôž s dĺžkou nad 20 cm
Všimnite si spracovanie vo vnútri-ešte aj tam sú opracované hrany a celý povrch je jemne pieskovaný.Hrúbka materiálu,ktorý ostal na rúčke po frézovaní je 0,7mm!
Dúfam,že už nič nové do rodiny tak skoro nepribudne
Ten pocit ľahkosti je neuveriteľný a je to pritom celokovový nôž s dĺžkou nad 20 cm
Všimnite si spracovanie vo vnútri-ešte aj tam sú opracované hrany a celý povrch je jemne pieskovaný.Hrúbka materiálu,ktorý ostal na rúčke po frézovaní je 0,7mm!
Dúfam,že už nič nové do rodiny tak skoro nepribudne
-
- Poděkoval: 20×
- Má poděkování: 23×
- Kontaktovat uživatele:
Shirogorov
Tak som bol pred časom pri G36, ako som chcel, obchytkávať Shirogorovcov.
Aj keď mi už nič z nožov nutne nechýba , predsa som neodolal a "zlakomil sa" na ledokol. Neviem si pomôcť ale asi najviac ma oslovil, aj s tou 150g váhou( a možno práve tou váhou-že som niečo cítil v ruke ) )
Už pri kúpe mi prebleskovala hlavou idea na acid stonewash, ten "nešťastný" satin nemusím. No podarilo sa to stvoriť (to bude ďalšia a iná "storka" v samostatnej téme) tak sa zatiaľ "pochválim" ;) .
Kľudne môžete tlieskať alebo aj nie, lepšie to nezvládnem (aj tak sa divím že to z mobilu takto vyšlo)
Aj keď mi už nič z nožov nutne nechýba , predsa som neodolal a "zlakomil sa" na ledokol. Neviem si pomôcť ale asi najviac ma oslovil, aj s tou 150g váhou( a možno práve tou váhou-že som niečo cítil v ruke ) )
Už pri kúpe mi prebleskovala hlavou idea na acid stonewash, ten "nešťastný" satin nemusím. No podarilo sa to stvoriť (to bude ďalšia a iná "storka" v samostatnej téme) tak sa zatiaľ "pochválim" ;) .
Kľudne môžete tlieskať alebo aj nie, lepšie to nezvládnem (aj tak sa divím že to z mobilu takto vyšlo)
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
-
- Poděkoval: 20×
- Má poděkování: 23×
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi brzdite nadšenie a prstíky stiahnite z tlačítka Buy it now ;) .
To pokračovanie v sľubenom článku nebude nič pekné.
Ale je to výrobca Dicoria- aspoň podľa predajcov na DH-gate.
To pokračovanie v sľubenom článku nebude nič pekné.
Ale je to výrobca Dicoria- aspoň podľa predajcov na DH-gate.