Já bych taky nepanikařil - pár čínských jsem brousil a u toho se celkom pozná, jestli je to blato.
Asymmetrik zavírací je parádní, S35VN nepoznám, ale klidně ji věřím. Ostří drží velmi důstojně, teď se ho teprve chystám přebrousit, po té době co ho prakticky denně nosím. Kevin John Seashell z D2 už bydlí u kamaráda, broušen ještě ode mě, ostří drží jak helvétská víra - to je D2 jak ji znám. Dokonce moje Antizula za $11 z D2 nejspíš taky bude, neb taky pěkně drží ostří a přežila DLC bez citelného změkčení...nadto jsem jí ztenšoval výbrus (vlastně jsem to dělal na dvou, i na tatově) a tam se pozná tvrdý matroš. Kamarádův "kevin john venom 2" za $20 je asi blbě zakalený, nebo z něčeho obyčejnějšího než D2, protože to bylo citelně měkčí...ale i tak poměrně obstojně drží ostří (jenom po mechanické stránce to potřebovalo doladit, resp dokončit

)
Pevný Asymmetrik je též cajk D2, já mám černý (bacha, je to jen lept a patina, ne DLC blackwash - takže to rezne) a kamoš satin. Už si ho ztenšoval a dělal podél satin a oba se shodnem na solidní oceli, přestože to bude chtít ještě dlouhodobější testování a zápřah. Další kamoš má Bolte Spearfish a to jsem mu brousil já...opět žádné blacko, výdrž podle prasení, obecně splňuje očekávání. A moje staré ADAI 999, první lepší čínský nůž co jsem koupil, je podle popisu z 9Cr18MoV a přátelé, tahle ocel vůbec není špatná - je to 440B+vanad a pokud se jí dostane dobrého tepelného opracování, klidně ji beru místo výrazně dražší S35VN (u nožů kde tahle volba je, třeba CH-knives)