Různé
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
-
- Poděkoval: 2×
- Má poděkování: 8×
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je paráda, takovej trochu jinej Urban Trapper, teda nebýt toho strašnýho čepu ...
http://www.dhgate.com/store/product/hig ... 09845.html
http://www.dhgate.com/store/product/hig ... 09845.html
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Ja som ho pred cca týždňom našiel za 315 http://www.dhgate.com/product/new-zdp18 ... vit-9-null
Tak som to sem ani nedal .
V tejto cene je to a ani ten čap mi nevadí
Do riti,ďalší???!!!
Tak som to sem ani nedal .
V tejto cene je to a ani ten čap mi nevadí
Do riti,ďalší???!!!
-
- Poděkoval: 2×
- Má poděkování: 1×
- Kontaktovat uživatele:
Ksakru píše:Tak zatím je to ve fázi "kdo ví jak to dopadne" , peníze mám všechny zpět na svém účtě .. ALE s tím, že vyšetřování a prověřování reklamace ,
bude pokračovat 45 dní od jejího podání , s tím že je možné - že pokud při šetření zjistí cokoli co by se jim nezdálo , můžou mi zpět všechny peníze zase vzít...
Takže ted jen čekat.
POZOR! je to nákupem na ALI, mám úplně stejný problém a nakupoval jsem z karty jen tam.
Jejich systém ALI PAY opravdu asi není nejlépe zabezpečen.
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
nezabezpečené ali
Tak to by byla fakt paráda, moja tam nakupuje jako divá, kartu samozřejmě uložila. Hodně debilně se ta karta i odebírá, musí se něco jakože koupit a až těsně před platbou se nabízí kartu odebrat.
DHG to má ošetřeno, chodí mi potvrzovací SMS od KB.
Na tom internetu fakt přestává být bezpečno
DHG to má ošetřeno, chodí mi potvrzovací SMS od KB.
Na tom internetu fakt přestává být bezpečno
- Ksakru
- Poděkoval: 49×
- Má poděkování: 40×
Vsechny penize mi byli vraceny, rizeni reklamace skoncilo. Takze vse dopadlo ok.
Prej jsou naprosto bezne hackerske utoky na prodejce, cili i na Ali .. Kde se hacker naboura do jejich systemu aniz by o tom vedeli a data z karet odcizi.
Banka kontaktuje obchod/banku kam vase penize odesly a pokud obchodnik vrati platbu vasi bance ta ji vrati vam. Pokud obchod s vasi bankou nekomunikuje vrati vam i tak penize, a uzna reklamaci jako opravnenou.. A v posledni rade se da podle zakona i domahat vraceni penez na zaklade vaseho tvrzeni - ze vy jste platbu neautorizoval (sms a pod.) cili neni dukaz ze jste ji provedl vy. A za zneuziti platebni karty nese odpovednost ten kdo kartu vystavil, tedy banka.
Nejlepsi reseni na tohle je - pred nakupem si v bankovnictvi nastavit limit pro internetove platby na sumu kterou chcete zrovna platit. A po nakupu to zase stahnout na nulu. Je to otazka vzdy par minut ;)
Prej jsou naprosto bezne hackerske utoky na prodejce, cili i na Ali .. Kde se hacker naboura do jejich systemu aniz by o tom vedeli a data z karet odcizi.
Banka kontaktuje obchod/banku kam vase penize odesly a pokud obchodnik vrati platbu vasi bance ta ji vrati vam. Pokud obchod s vasi bankou nekomunikuje vrati vam i tak penize, a uzna reklamaci jako opravnenou.. A v posledni rade se da podle zakona i domahat vraceni penez na zaklade vaseho tvrzeni - ze vy jste platbu neautorizoval (sms a pod.) cili neni dukaz ze jste ji provedl vy. A za zneuziti platebni karty nese odpovednost ten kdo kartu vystavil, tedy banka.
Nejlepsi reseni na tohle je - pred nakupem si v bankovnictvi nastavit limit pro internetove platby na sumu kterou chcete zrovna platit. A po nakupu to zase stahnout na nulu. Je to otazka vzdy par minut ;)
-
- Poděkoval: 20×
- Má poděkování: 23×
- Kontaktovat uživatele:
Čo by ste si želali?
Je tu už dosť dlhú dobu kľud a ticho. Číňania stratili inšpiráciu, zjavne. ;)
Stále to samé, tak ma napadlo čo by ste si želali aby " okopčili". ;)
Za mňa sú to dva nože: CKF Sablya a Spyderco ROC( ale oproti Pančenkovmu originálu by ho mohli tak o 3cm zväčšiť)
Stále to samé, tak ma napadlo čo by ste si želali aby " okopčili". ;)
Za mňa sú to dva nože: CKF Sablya a Spyderco ROC( ale oproti Pančenkovmu originálu by ho mohli tak o 3cm zväčšiť)