Úpravy a tuning nožů
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
Kevin John Hinderer 3"
Weiny asi řekne, že jsem designový barbar a možná i uroní slzu, ten nůž byl původně jeho Částečně jsem odmodřil framelock střenku Kevinova malého Hinderera alá ZT0392, druhou jsem nechal v původním provedení. Weiny, omlouvám se, ale té modré tam bylo na mně moc a byla lesklá. Každý otisk prstu byl znát a barvil se do fialova. Navíc se anodizace(jestli to anodizace byla) poměrně rychle začala ošoupávat o kalhoty. Vzal jsem to velmi jemnou pastou na leštění chrómu, šlo to dolů velmi snadno. S výsledkem jsem spokojen, líbí se mi to ;)
původní stav: po zásahu:
původní stav: po zásahu:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
No jestli uroním slzu, tak to bude po odstavení tohoto fóra McBarbar by to tu měl se svými obřími znalostmi snad všech nožů co se kde šustly konečně pořádně převzít, jinak to nevidím ;)
A Hinderer - za mě samozřejmě taky dobrý Ty máš silichrom, já pastu na sklíčka mobilů a koukám leštíme s tím oba zdatně nože
Já Ti s ní zase přeletěl čepel před odesláním, udělal jsem to nakonec i u všech kuchyňáků, všechno to postupně matní. A ta druhá fotka zespod je ta nej, jaká se Ti povedla (až na tu ušmudlanou čepel ). Tento nožík je umění správně nasvítit, mě se to tak nikdy nepovedlo
A Hinderer - za mě samozřejmě taky dobrý Ty máš silichrom, já pastu na sklíčka mobilů a koukám leštíme s tím oba zdatně nože
Já Ti s ní zase přeletěl čepel před odesláním, udělal jsem to nakonec i u všech kuchyňáků, všechno to postupně matní. A ta druhá fotka zespod je ta nej, jaká se Ti povedla (až na tu ušmudlanou čepel ). Tento nožík je umění správně nasvítit, mě se to tak nikdy nepovedlo
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Úpravy a tuning nožů
Ahoj, obracim se na vas pro radu. Dnes jsem si nechaval prebrousit noze a u jednoho brusici ujela ruka kdyz ho obtahoval na filcu a vylestil i kus cepele okolo fazety, coz mi neskutecne vadi. Myslite ze se to ztrati pouzivanim nebo ne? A jestli ne, muzu to nejak vratit do puvodniho stavu? Nebo aspon do nejaky jednolity vrstvy bez lesklejsich mist? Treba hodne jemnym smirkem?
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som sa na to vy....l,je to nôž na robotuDrat píše:Muzu to nejak vratit do puvodniho stavu?
Alebo 400ku šmirgel na kus preglejky a ťahať celou plochou čepele od chrbta k fazete-a máš nový satén ;)
Ale možno Ti odíde ten pavúk ,keď je veľmi plytko.
A leštiť fazetu na filcovom kotúči ,to si rovno urob skandi
Úpravy a tuning nožů
Asi to tak dopadne. Jeste mi nekdo doporucoval tou drsnou stranou houbicky. Radsi budu bez pavouka nez s timhle v nejhorsim cokoliv zachrani stonewash