Sbírka Theraphosa
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co bylo pod stromkem :-)
Splnil jsem si pětiletý sen a nadělil si origoš Hinderera XM-18 slicer, ceny klesly a je z druhé ruky. Jak píše Ksakru, vyčistil jsem sbírku a šel dál. Konkrétně Hinderer se v Číně moc nepovedl, Umáka od KJ bych neměnil snad ani za origo. Kromě KJ(3,5" jsem prokaučoval ) dělali zmenšenou XM-24 a o kvalitě(nejvíc Wild Board) ani nemluvím. Asi čtyři mi prošly rukama a pustil jsem je hned dál. Jediný, který stál za to, byl už na KVT s S35VN. Hezké svátky všem
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ZT0900
Tak jsem čekal na Čínu a naskytla se mi koupě nového origoše za slušnou cenu Kudla mi padla do oka hned jak ji ZT začalo vyrábět. Je to sympatický buclatý prcek.
Co mě ovšem dostalo je zpracování, všechny hrany jsou krásně zaoblené. Na malý nůž padne neuvěřitelně do ruky - opravdu super feeling, téměř do plné dlaně, což se třeba u Gnoma říci nedá. Taky je o něco větší než Gnome. S 4mm silnou čepelí působí v ruce velmi pevně a odolně. Takový malý tank , ale zase 121g není tak moc. Čepel na ložiskách lítá jako raketa a potěšila absence kolíčků, u krátké čepele škoda každého kousku užitné délky.
Co mě ovšem dostalo je zpracování, všechny hrany jsou krásně zaoblené. Na malý nůž padne neuvěřitelně do ruky - opravdu super feeling, téměř do plné dlaně, což se třeba u Gnoma říci nedá. Taky je o něco větší než Gnome. S 4mm silnou čepelí působí v ruce velmi pevně a odolně. Takový malý tank , ale zase 121g není tak moc. Čepel na ložiskách lítá jako raketa a potěšila absence kolíčků, u krátké čepele škoda každého kousku užitné délky.