Sebenza
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš zkusit tuhle regularku za $60, když už nic, za prodejce ručím ;)LU2 píše:Ahojte, chcel by som vás poprosiť ak by bol niekto ochotný poslať mi nejaké linky na Sebenzu china v D2
Nejvíc na dračku jde tahle klasika, s dobrou cenovkou (pod $50), a feedbackem:
http://www.dhgate.com/product/chris-ree ... 91446.html
Nikde nejsou fotky vnitřku, tuhle jednu mám, zpracování ok, stonewash nic moc a protože to nemá bushing, je horší to seřídit, aby se to nesvíralo. Originál jsem nikdy neměl v ruce, tak nemohu srovnat, ale za ty prachy je to slušné.
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Lochsa
Aby sa nepovedalo,že všetko z číny je dobré .
Takto vyzerala moja vo vnútri.Špina,skur...é podložky,strašný chod!!! Na hlavnom čape je skrutka tá časť čo NEMÁ dierky,trvalo mi asi hodinu kým som na to prišiel(po vyskúšaní horúcej vody,pájkovačky aj klieští Ale po "drobných" úpravách:vyleštené podložky aj uloženie ložiska v čepeli,výmena ložiska za valčekové,nábeh na čepeli pre detent ball Je z nej krásny a plne funkčný kúsok ;) Ešte keby so si nebol zlomil klip.... Ale aj to sa spraví
Takto vyzerala moja vo vnútri.Špina,skur...é podložky,strašný chod!!! Na hlavnom čape je skrutka tá časť čo NEMÁ dierky,trvalo mi asi hodinu kým som na to prišiel(po vyskúšaní horúcej vody,pájkovačky aj klieští Ale po "drobných" úpravách:vyleštené podložky aj uloženie ložiska v čepeli,výmena ložiska za valčekové,nábeh na čepeli pre detent ball Je z nej krásny a plne funkčný kúsok ;) Ešte keby so si nebol zlomil klip.... Ale aj to sa spraví
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Marťas Ty jsi vážně frajer, to je neskutečné
To že jsou to stále občas prasata tuším, i když mi to nejde do hlavy. Jsou sami proti sobě a spousta výrobců to nechává opravdu stále někde v garáži kompletovat celou rodinu, včetně děcek a 100-letých great-grandfathers, pak to tak vypadá. Mě jsi hlavně navrtal brouka do hlavy tím zkosením pro detent na patě čepele, s tímto místem občas bojuji, dobrý nápad ;)
Naopak s ložisky jsi mě překvapil, tady ty prehistorické válečky mám v Socomech a Hindererech, měl jsem za to, že dvojřadé kuličkové běhají lépe. Pokud tedy dostanou opravdu kalené podložky, což se ne vždy stane a pak při zapáčení (či jen větším utažení) vznikají drážky či dolíky a chod stojí za prd. Někdy je to holt boj, ještě že nás to baví
To že jsou to stále občas prasata tuším, i když mi to nejde do hlavy. Jsou sami proti sobě a spousta výrobců to nechává opravdu stále někde v garáži kompletovat celou rodinu, včetně děcek a 100-letých great-grandfathers, pak to tak vypadá. Mě jsi hlavně navrtal brouka do hlavy tím zkosením pro detent na patě čepele, s tímto místem občas bojuji, dobrý nápad ;)
Naopak s ložisky jsi mě překvapil, tady ty prehistorické válečky mám v Socomech a Hindererech, měl jsem za to, že dvojřadé kuličkové běhají lépe. Pokud tedy dostanou opravdu kalené podložky, což se ne vždy stane a pak při zapáčení (či jen větším utažení) vznikají drážky či dolíky a chod stojí za prd. Někdy je to holt boj, ještě že nás to baví
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Tie ložiská mám "požičané" z iného noža,ale dajú sa kúpiť tu:
https://sytoolschina.aliexpress.com/sto ... xt=bearing
Aj keď cena je trochu
https://sytoolschina.aliexpress.com/sto ... xt=bearing
Aj keď cena je trochu