Je to snad většina moderních zavíráků, nefotil jsem Švýcary, Mikovy a pevné nože.
Fotky jsou opravdu hnusné ale znova se mi to fotit nechce.
Číňané Ostatní Nožíři
Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNa FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaTak to je další košile co už si nikdy neoblečuWeiny píše:Až na to pozadí, připomíná mi sýpkovinu povlečení našich babiček![]()
Kvalita zpracování je podle mě zhruba na úrovni ZT. Čepel má krásně hladký chod(možná až moc protože při odjištění se mi pokaždé zasekne do nehtu na palci).Weiny píše:Jaké z něj máš dojmy?
Kdyby měl flipper a jinej klip tak bych si neměl na co stěžovat.Weiny píše:Kdyby měl flipper, asi bych po něm šilhal.
tady jich pár jeWeiny píše:Fotečku zevnitř máš určitě také![]()

Ale no tak, můj písemný projev je na úrovni žáka prvního stupně základní školyWeiny píše:Ó díky, opět skvostný příspěvek, na všem od Tebe cítím perfekcionalismus, radost číst![]()
Na jiných nožích s framelockem jsem tenhle problém nikdy neměl, tady je problém v tom že mezI výřezem pro framelock a klipem je cca 1mm na ostatních nožích jsem naměřil kolem 4mmWeiny píše:Já nože nenosím a určitě ne v kalhotách, ale většina chlapů jo a ten klip je zdá se klíčovým, pro používání nože. Ani jsem si nevšiml že končí tak daleko před koncem střenky a tudíž zbytek trčí. A škubání gatí o pružinu framelocku bude asi tradice u více nožů, neb je vždy v cestě a pokud se neudělá zkosená, klade odpor.
Tvarově se mi líbí ale nemám rád "thumb-disc" otevírání(vím že má flipper ale prostě se mi to nelíbí), koncovky pojistky kde se šroub šroubuje do titanu a ne do oceli, ta tyčka co má sloužit jako "over travel" je odpudivej a nemám moc důvěru v integrální konstrukci. Takže za 300 pro mě neWeiny píše:Napadá mě, když jsi poslední dobou na tvary Maxace/Viteli/Attacker, nepřitahuje Tě LW AH-46 APACHE?
Krásný to nožík, s nechutnou cenovkou, no v jednom feedbacku o něm kluk básní, že absolutní klenot sbírky (samozřejmě si ho nepohaní).
By mě zajímalo, jestli je opravdu tak vymazlený a za ty prachy stojí...
Díky za názor ;) Thumb-disc mi nevadí, pokud to má flipper. A tady aspoň není kulatý zubatý disc, ale docela pěkná ozdůbka, teď to jde docela do módy.Powerslave píše: Tvarově se mi líbí ale nemám rád "thumb-disc" otevírání(vím že má flipper ale prostě se mi to nelíbí), koncovky pojistky kde se šroub šroubuje do titanu a ne do oceli, ta tyčka co má sloužit jako "over travel" je odpudivej a nemám moc důvěru v integrální konstrukci. Takže za 300 pro mě ne
To jsi mě moc pobavil, za tu košili se omlouvámPowerslave píše:Tak to je další košile co už si nikdy neoblečuWeiny píše:Až na to pozadí, připomíná mi sýpkovinu povlečení našich babiček![]()
![]()
Původně jsem ho koupil hlavně ze zvědavosti. Zajímalo mě jak je na tom nůž s integrálním bolsterem a inlaií v čepeli za cca 200USD po stránce zpracování a musím uznat že perfektně.Weiny píše:Otázka je, jestli bys ho koupil znovuA co bys případně doporučil, jestli satin či stonewash.