Je to snad většina moderních zavíráků, nefotil jsem Švýcary, Mikovy a pevné nože.
Fotky jsou opravdu hnusné ale znova se mi to fotit nechce.

Číňané Ostatní Nožíři
Tak to je další košile co už si nikdy neoblečuWeiny píše:Až na to pozadí, připomíná mi sýpkovinu povlečení našich babiček![]()
Kvalita zpracování je podle mě zhruba na úrovni ZT. Čepel má krásně hladký chod(možná až moc protože při odjištění se mi pokaždé zasekne do nehtu na palci).Weiny píše:Jaké z něj máš dojmy?
Kdyby měl flipper a jinej klip tak bych si neměl na co stěžovat.Weiny píše:Kdyby měl flipper, asi bych po něm šilhal.
tady jich pár jeWeiny píše:Fotečku zevnitř máš určitě také![]()
Ale no tak, můj písemný projev je na úrovni žáka prvního stupně základní školyWeiny píše:Ó díky, opět skvostný příspěvek, na všem od Tebe cítím perfekcionalismus, radost číst![]()
Na jiných nožích s framelockem jsem tenhle problém nikdy neměl, tady je problém v tom že mezI výřezem pro framelock a klipem je cca 1mm na ostatních nožích jsem naměřil kolem 4mmWeiny píše:Já nože nenosím a určitě ne v kalhotách, ale většina chlapů jo a ten klip je zdá se klíčovým, pro používání nože. Ani jsem si nevšiml že končí tak daleko před koncem střenky a tudíž zbytek trčí. A škubání gatí o pružinu framelocku bude asi tradice u více nožů, neb je vždy v cestě a pokud se neudělá zkosená, klade odpor.
Tvarově se mi líbí ale nemám rád "thumb-disc" otevírání(vím že má flipper ale prostě se mi to nelíbí), koncovky pojistky kde se šroub šroubuje do titanu a ne do oceli, ta tyčka co má sloužit jako "over travel" je odpudivej a nemám moc důvěru v integrální konstrukci. Takže za 300 pro mě neWeiny píše:Napadá mě, když jsi poslední dobou na tvary Maxace/Viteli/Attacker, nepřitahuje Tě LW AH-46 APACHE?
Krásný to nožík, s nechutnou cenovkou, no v jednom feedbacku o něm kluk básní, že absolutní klenot sbírky (samozřejmě si ho nepohaní).
By mě zajímalo, jestli je opravdu tak vymazlený a za ty prachy stojí...
Díky za názor ;) Thumb-disc mi nevadí, pokud to má flipper. A tady aspoň není kulatý zubatý disc, ale docela pěkná ozdůbka, teď to jde docela do módy.Powerslave píše: Tvarově se mi líbí ale nemám rád "thumb-disc" otevírání(vím že má flipper ale prostě se mi to nelíbí), koncovky pojistky kde se šroub šroubuje do titanu a ne do oceli, ta tyčka co má sloužit jako "over travel" je odpudivej a nemám moc důvěru v integrální konstrukci. Takže za 300 pro mě ne
To jsi mě moc pobavil, za tu košili se omlouvámPowerslave píše:Tak to je další košile co už si nikdy neoblečuWeiny píše:Až na to pozadí, připomíná mi sýpkovinu povlečení našich babiček![]()
![]()
Původně jsem ho koupil hlavně ze zvědavosti. Zajímalo mě jak je na tom nůž s integrálním bolsterem a inlaií v čepeli za cca 200USD po stránce zpracování a musím uznat že perfektně.Weiny píše:Otázka je, jestli bys ho koupil znovuA co bys případně doporučil, jestli satin či stonewash.