Úpravy a tuning nožů
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
-
- Poděkoval: 4×
- Má poděkování: 21×
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0562 trikolóra
Ponoříš kus anodizuješ na žluto, otočíš na druhou stranu anodizuješ na modro, ponoříš níž anodizuješ na fialovo (Nebo jak jdou ty barvy podle voltů, z hlavy to nedám) ;)
Omluvte Mou Gramatiku
- Ksakru
- Poděkoval: 49×
- Má poděkování: 40×
Úpravy a tuning nožů
nic neprovádí .. dělal na tom tu barvu bronzovou .... ale je to samo sebou i na knife v anodizaci ..
ten odkaz je hodně starý .. loni z léta .. také bylo třeba nabrat příspěvky k prodeji nože.
ten odkaz je hodně starý .. loni z léta .. také bylo třeba nabrat příspěvky k prodeji nože.
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0562 trikolóra
Ale takto budeš mať useknuté hranice farieb.Musel by si to plynule ponárat/vyťahovať a pritom plynule pridávať /uberať prud.Powerslave píše: ↑24 bře 2017, 18:45Ponoříš kus anodizuješ na žluto, otočíš na druhou stranu anodizuješ na modro, ponoříš níž anodizuješ na fialovo (Nebo jak jdou ty barvy podle voltů, z hlavy to nedám) ;)
Alebo to je urobene teplom
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
ZT 0562 trikolóra
Tak, pono-řiť kolem 60V a postupně vytahovat a zvyšovat u toho voltáž až do cca 90v a Ale nevím jestli by mi to za tu snahu stálo, je to vošklivýG36 píše: ↑25 bře 2017, 13:07Ale takto budeš mať useknuté hranice farieb.Musel by si to plynule ponárat/vyťahovať a pritom plynule pridávať /uberať prud.Powerslave píše: ↑24 bře 2017, 18:45Ponoříš kus anodizuješ na žluto, otočíš na druhou stranu anodizuješ na modro, ponoříš níž anodizuješ na fialovo (Nebo jak jdou ty barvy podle voltů, z hlavy to nedám) ;)
Alebo to je urobene teplom
-
- Poděkoval: 4×
- Má poděkování: 21×
- Kontaktovat uživatele:
Úpravy a tuning nožů
Tak jsem tu duhu zkusil taky
A jeden klon RJ Martina, škoda že nešla anodizovat ta střenka s karbonem
A jeden klon RJ Martina, škoda že nešla anodizovat ta střenka s karbonem
Omluvte Mou Gramatiku
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Úpravy a tuning nožů
Pěkná duha, pěkná, jsi moc šikovný, já Ti tu F7 jednou svěřím
Toho "Martina" jsem si kdysi taky chtěl pořídit. Myslím, že by ten karbon šel vytáhnout, řešil jsem to u jednoho nože tak, že jsem mu opatrně vrtnul dírku z druhé strany těsně po karbon a ten pak vytlačil, bývá to jen lehce přilepíno
Toho "Martina" jsem si kdysi taky chtěl pořídit. Myslím, že by ten karbon šel vytáhnout, řešil jsem to u jednoho nože tak, že jsem mu opatrně vrtnul dírku z druhé strany těsně po karbon a ten pak vytlačil, bývá to jen lehce přilepíno