A nyní už k samotnému noži ;)
Masakr, ten nůž je prostě klasa, má neskutečné "koule", jen to chtělo čas, a zpočátku jej vychytat
Po vybalení šel zamknout tak na milimetr - pata nože má docela vysoký úhel, kdybych měl doma brusku, asi bych se místo vložky zaměřil na tento úhel, protože takto jsem furt snižoval vložku a nezdálo se mi to ideální. No podařilo se
Parádní jsou špičkové MRBS ložiska, 21kuliček volně ložených v masivních mosazných podložkách. Samozřejmě dvě kuličky jsem čtvrt hodiny hledal po pokoji s baterkou

Protože mají docela málo místa, moje tradiční modrá hutná vysokorychlostní vazelína jejich chodu přihoršila a nakonec pomohl až proplach benálem a pár kapek maziva na řetěz. Jejich výhoda je v tom, že opravdu precizně drží čepel při pohybu do stran, teď bych se s nožem nebál zapáčit, otázka je, co by to udělalo s 0,30mm tenoučkými podložkami, na které tak nějak už nezbylo místo, ale kalené jsou.
Mrzí mne snad jen stone wash čepele, takový nicneříkající ušmudlaný povrch. Mnohem více by mu slušel povrch jako má třeba
LW AH-46 APACHE, případně zkombinovat s parádním satinem
WE knife.
Po pár dnech jsem čepel nakonec vyleštil kombinací Displexu a Auronu (pasta na leštění a vata na cídění) a už se mi konečně líbí.
Každopádně je ze všech mých Shiráků nejkrásnější a věřím, že není kam jít, nekompromisně smetl konkurenci ze stolu. Snad jen mohl stát o stovku méně
Tedy se pokochejte fotkami za ranního sluníčka, myslím se povedly
Zde jsou kuličky ještě plné prachu a původní vazelíny: