YJ-Andy
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
YJ-Andy
Číňan Andy je velmi činný, a má široký záběr, mám od něj červený karbonový Scarab. OTF-kům se věnuje stále, dělá m.j. Microtech Halo s vlastní pojistkou a dokonce klipem
Mezitím se pokoušel uchytit s jeho Common Lancehead, které jsme tu řešili.
No a až nyní jsem narazil na jeho řadu gentleman knives s názvem YJ-Andy, která je docela zajímavá, ale těžko se v té tuně konkurence prosadit
Ale jeho čepy a šrouby jsou nezaměnitelné A koukám spacer je součástí jedné střenky, to se málo vidí. Existuje i verze manual satin drawing, která je dle mě nejpěknější:
http://www.dhgate.com/product/high-qual ... 34431.html
YJ-ANDY original 701
$110
Blade:S35VN
Handle:TC4
Blade finished:Satin/stonewash
Overall Length:185mm
Blade Length:80mm
Handle Length:105mm
Bladc Thickness:3.4mm
color: Sand blasting/Blue
Weight:82.6g
Mezitím se pokoušel uchytit s jeho Common Lancehead, které jsme tu řešili.
No a až nyní jsem narazil na jeho řadu gentleman knives s názvem YJ-Andy, která je docela zajímavá, ale těžko se v té tuně konkurence prosadit
Ale jeho čepy a šrouby jsou nezaměnitelné A koukám spacer je součástí jedné střenky, to se málo vidí. Existuje i verze manual satin drawing, která je dle mě nejpěknější:
http://www.dhgate.com/product/high-qual ... 34431.html
YJ-ANDY original 701
$110
Blade finished:Satin/stonewash
Overall Length:185mm
Blade Length:80mm
Handle Length:105mm
Bladc Thickness:3.4mm
color: Sand blasting/Blue
Weight:82.6g
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
YJ-ANDY 703
Podobné parametry i cena, jiný design, jen ty spacery jsou docela nuda Ale tuším že mají evokovat konstrukci ala Lochsa
www.dhgate.com/product/high-quality-yj- ... 57051.html
www.dhgate.com/product/high-quality-yj- ... 57051.html
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
YJ-ANDY 702
No a pak ještě karabinová 702-ka za $90 se 44g, jen ta cenovka mohla být menší:
www.dhgate.com/product/high-quality-yj- ... 96605.html
Blade finished:Satin
Overall Length:168mm
Blade Length:66mm
Bladc Thickness:2.7mm
Weight:44g K tomu navíc verze 702-1, více děrovaná, pěknější, lehčí 34g a dražší (přes $100)
www.dhgate.com/product/high-quality-yj- ... 35331.html Za co mu krom jiného fandím je dodávaný screwdriver
Tyto a podobné nože (CH3002) ve mě budí pocit, že se přece jen v přijatelných vodách kolem $100 začínají objevovat pravé čínské vymazlené EDC-čka.
Někteří kluci se fakt snaží, snad jim nenaroste hřebínek jako Rikemu či Kevinovi a vydrží jim to
www.dhgate.com/product/high-quality-yj- ... 96605.html
Blade finished:Satin
Overall Length:168mm
Blade Length:66mm
Bladc Thickness:2.7mm
Weight:44g K tomu navíc verze 702-1, více děrovaná, pěknější, lehčí 34g a dražší (přes $100)
www.dhgate.com/product/high-quality-yj- ... 35331.html Za co mu krom jiného fandím je dodávaný screwdriver
Tyto a podobné nože (CH3002) ve mě budí pocit, že se přece jen v přijatelných vodách kolem $100 začínají objevovat pravé čínské vymazlené EDC-čka.
Někteří kluci se fakt snaží, snad jim nenaroste hřebínek jako Rikemu či Kevinovi a vydrží jim to
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
YJ-Andy
Ta 701čka je moc pěkná. Pro mně fajn velikost, 8cm čepel je akorát na městské EDC. A cena, jak píšeš, velmi rozumná. Už jsem si dlouho nic nekoupil Akorát koukám na ten pivot, je zřejmě napevno součástí střenky, tudíž měkký titan a nepůjde vyměnit
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
YJ-Andy
Ten pivot sa asi nebude opotrebovávať,čepeľ je na ložiskách a tie behajú v drážkach oceľových podložiek ktoré to nepustia do strany.
Takže pivot slúži len na utiahnutie noža aby držal pokope
Ale najprv som si to vôbec nevšimol
Takže pivot slúži len na utiahnutie noža aby držal pokope
Ale najprv som si to vôbec nevšimol
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
YJ-Andy 703
Opravdu je to luxusní elegán, jen mohl být s D2 za nějakých $60, hned bych z něj měl větší radost
Samotný Andy prodává i verzi s ručně leštěnou čepelí, což je sice efektní, ale ruční práce, tedy nepravidelné. Ale po přeleštění silichromem se to krásně blyští
Přišel sice s klíčem na rozborku, ale ne na klip a vložku. A protože byl hodně napružený a vůbec to takto malému nožíku nesedělo, napadlo mě tu vložku povolit jen dvěma kolíčky toho klíče, stejně to tak asi dělal i Číňan, neboť byly dírky s otřepama (zarovnáno tenkou frézičkou).
Teď skáče jak potrefený do všech směrů a jsem za něj rád. I když si ho asi nikdo další už nekoupí...
Ta podložka šroubku čepu je sice krásná dominanta, ale ty prachy... Nepomůže ani kožené pouzdro na opasek a jako dárek karabinka YJ-Any 704 v ceně $25, kterou mi ovšem zabavila moja
Samotný Andy prodává i verzi s ručně leštěnou čepelí, což je sice efektní, ale ruční práce, tedy nepravidelné. Ale po přeleštění silichromem se to krásně blyští
Přišel sice s klíčem na rozborku, ale ne na klip a vložku. A protože byl hodně napružený a vůbec to takto malému nožíku nesedělo, napadlo mě tu vložku povolit jen dvěma kolíčky toho klíče, stejně to tak asi dělal i Číňan, neboť byly dírky s otřepama (zarovnáno tenkou frézičkou).
Teď skáče jak potrefený do všech směrů a jsem za něj rád. I když si ho asi nikdo další už nekoupí...
Ta podložka šroubku čepu je sice krásná dominanta, ale ty prachy... Nepomůže ani kožené pouzdro na opasek a jako dárek karabinka YJ-Any 704 v ceně $25, kterou mi ovšem zabavila moja
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele: