Piston/Sukhoi
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy nevíš...ono Konyginův T50 byl taky na Aliexpressu asi o půl roku dřív, než se objevil u CKF...tedy se jménem T90, M390 ocelí a blackwashem.
Takže třeba je to jen zdržování - ono fakticky vzato, tyhle čínské nože CKF vůbec nekonkurují, oni dělají drahé limitky a především ty své customy okolo $1k...jejich zákazníci si možná číňana koupí pro zajímavost, na vyzkoušení, ale rozhodně to neuspokojí jejich touhu po vyšperkovaném noži od CKF (mno, jen můj názor, samozřejmě).
Takže třeba je to jen zdržování - ono fakticky vzato, tyhle čínské nože CKF vůbec nekonkurují, oni dělají drahé limitky a především ty své customy okolo $1k...jejich zákazníci si možná číňana koupí pro zajímavost, na vyzkoušení, ale rozhodně to neuspokojí jejich touhu po vyšperkovaném noži od CKF (mno, jen můj názor, samozřejmě).
-
- Poděkoval: 20×
- Má poděkování: 23×
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme, či im to fakt ukradli a sú na nich nasrdení. ;) Vydaním "limitky" Medici CKF, by urobili číňanom neskutočnú reklamu.
Ten nôž je na trhu od decembra, ale napriek tomu že je to "bomba nôž" nejak vysoký odbyt nemá.
Alebo je to nejaká spoločná "kuleha" Bolo už pár podobných prípadov.
Povedzme si otvorene, že najviac sa predávajú kopie/fejky známych nožov z ktorých mnohé sú už v predlohe nič moc. A "Číňan" je v predovšetkým obchodník.
Ten nôž je na trhu od decembra, ale napriek tomu že je to "bomba nôž" nejak vysoký odbyt nemá.
Alebo je to nejaká spoločná "kuleha" Bolo už pár podobných prípadov.
Povedzme si otvorene, že najviac sa predávajú kopie/fejky známych nožov z ktorých mnohé sú už v predlohe nič moc. A "Číňan" je v predovšetkým obchodník.
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
SUKHOI
http://www.aliexpress.com/store/product ... 81224.html
http://www.dhgate.com/product/wasp-orig ... 1978834208
KUR.ÁÁÁ
A to asi ešte bude Tabargan v titáne a carbone
http://www.dhgate.com/product/wasp-orig ... 1978834208
KUR.ÁÁÁ
A to asi ešte bude Tabargan v titáne a carbone
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
Piston/Sukhoi
Mal som možnosť porovnať originál Sukhoi s mojou skoro kopiou..
Hoci táto kopia s plávajucim fliprom je z tých lepších,tak rozdiel je "cítiť".Sukhoi je super spracovaný s perfektnou akciou čepele.Len mne viac pasuje fliper
Hoci táto kopia s plávajucim fliprom je z tých lepších,tak rozdiel je "cítiť".Sukhoi je super spracovaný s perfektnou akciou čepele.Len mne viac pasuje fliper
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Piston/Sukhoi
Já to tak nějak tuším dlouho, že spousta kudel, co tu obdivujeme či kupujeme, jsou proti originálům (především nad 20 litrů) takové plané, nemají ten správný šmrnc a říz No ale s tím už stejně nehneme, desetinásobek (a víc) prostě nedám