Průser je, že už ho nejspíš ve světlé verzi neseženeš. Mě se podařilo koupit jeden z posledních světlých kusů od jednoho prodejce s krásnou slevou. Měl u něj napsáno very very very Defect
Když jsem z něho svou translátovanou angličtinou loudil, v čem ten obří defect je, napsal, že se mu nelíbí otvírání a celkově chod nože. Tak jsem to riskl a objednal ho. Když přišel, šel opravdu ztuha otvírat, byla tam nakřivo vložená ocelová pojistka framelocku, stačilo ji upravit, nůž namazat, správně napružit, a šlape jako nový a už ho má spokojený kamarád ;)
Navíc jsem si z něj vyměnil horní střenku do mého a najednou ho mám nádherně vycentrovaný. Někdy se zadaří.
Ten prodejce (Not Good Man store

) je zvláštní chlapík, měl by jít všem příkladem. Zdá se všechny nože testuje a pokouší se i opravit, a pokud nešlape jak má, prodává je pod cenou jakože s defektem, aby si zajistil co nejlepší feedback
http://www.aliexpress.com/store/725357/ ... t&origin=y
Každopádně tento nůž luxusní hračka a přímo vybízí k úpravám, protože má parádní základ. Jen mít dobrého úpravce... Škoda že nemá zevnitř odlehčené střenky, vzhledem k jeho velikosti by mu neuškodila odtučňovací kůra