Shirogorov
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Shirogorov 95 Flipper 3D Seashell by Kevin
Tak je tu první kus verze Seashell od Kevina, s D2, za 120USD.
Ale tato světlá verze se mi moc nelíbí, doufám že další várka již s S35VN bude v tmavé verzi, která je originálu blíže.
Také mě naštval s backspacerem, který je naprosto nesmyslně rovný a působí obyčejně. Kevin poslední dobou rád customizuje po svém, ale ne vždy mu to vyjde, aspoň dle mého vkusu... Tento backspacer je u všech originálů i ostatních klonů Seashell verze, a je mnohem zajímavější, samozřejmě především v modrém provedení ;) Tahle barva střenek je mým snem, ale zdá se nesplnitelným Prodejce mi na mé připomínky odpověděl, že bude více verzí, které jsou ještě ve výrobě, tak nezbývá než čekat na tu pravou a pak ji neprošvihnout
Ale tato světlá verze se mi moc nelíbí, doufám že další várka již s S35VN bude v tmavé verzi, která je originálu blíže.
Také mě naštval s backspacerem, který je naprosto nesmyslně rovný a působí obyčejně. Kevin poslední dobou rád customizuje po svém, ale ne vždy mu to vyjde, aspoň dle mého vkusu... Tento backspacer je u všech originálů i ostatních klonů Seashell verze, a je mnohem zajímavější, samozřejmě především v modrém provedení ;) Tahle barva střenek je mým snem, ale zdá se nesplnitelným Prodejce mi na mé připomínky odpověděl, že bude více verzí, které jsou ještě ve výrobě, tak nezbývá než čekat na tu pravou a pak ji neprošvihnout
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tušil jsem, že Tě to také zasáhne, ale že bys byl ochoten pustit Socoma, to mě ve snu nenapadlo
Toho tedy nedám z domu, pravda, hraní s ním je obtížnější, ale je a bude vrcholem Kevinovy tvorby, především rukojeť je jak z jiného světa
Shirogorov je zvláštní nůž, málokoho dostane na první pohled, ale jak Ti vleze pod kůži, je jak droga. Bylo mi to jasné po vybalení menšího Neonu a od té doby se mi strachy třepe peněžka
Autorům se za několik let podařilo vystavit mu kult, občas prolítnu tu jejich galerii a zírám, kolik peněz dali jen za ty snad stovky profi fotek s neskutečnými aranžemi.
No nakonec mu slávu rozšířili tunami klonů a replik mistři Číňani a korunu dává Kevin, semtam ADAI.
Tak nějak tajně doufám, že by pár kousků od nich mohlo být naší konečnou, laťka je vysoko a případné další nože už by mohly být spíš zklamáním.
Moc si přeji, aby se nám neomrzel, zatím stále končím u něj a zbytek sbírky odpočívá v pokoji a zapomnění, uvidíme jak dlouho to vydrží ;)
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Moc se mi líbí i s plochým backspacerem, jen bych ho rád viděl v satinu A s bronzovou anodizací, na tom se shodnem, že to je jedna z nejhezčích úprav...holt to už si člověk musí (nechat) udělat sám.
Ten seashell vzor působí tak prostorově, že jsem vždycky měl za to, že má tahle varianta vypouklé střenky a je tedy tlustší a těžší - ale podle fotek je to je iluze a nůž je placatý Ani mě nemrzí že starší "turtle" varianta bez ozdob na hřbetě už je fuč, tohle je teď můj favorit
Ten seashell vzor působí tak prostorově, že jsem vždycky měl za to, že má tahle varianta vypouklé střenky a je tedy tlustší a těžší - ale podle fotek je to je iluze a nůž je placatý Ani mě nemrzí že starší "turtle" varianta bez ozdob na hřbetě už je fuč, tohle je teď můj favorit
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
100 lidí, 100 názorů ;)
Tahle customka s názvem Seashell (v překladu mušle ) se v originále v satinu snad ani nedělala a dle mě se k ní ani moc nehodí
Ani podobný custom Ledokol se v satinu nedělal, spíš se některé verze leštily do zrcadla, což mě fascinuje
No v některých čínských verzích satin je, jen mají jednořadé kuličkové ložiska. Uvidíme, jestli Kevin zůstane u dalších verzí pouze u stone wash blade finish, nedivil bych se tomu ;)
Tahle customka s názvem Seashell (v překladu mušle ) se v originále v satinu snad ani nedělala a dle mě se k ní ani moc nehodí
Ani podobný custom Ledokol se v satinu nedělal, spíš se některé verze leštily do zrcadla, což mě fascinuje
No v některých čínských verzích satin je, jen mají jednořadé kuličkové ložiska. Uvidíme, jestli Kevin zůstane u dalších verzí pouze u stone wash blade finish, nedivil bych se tomu ;)
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný satin se hodí ke každému noži, i takový malý násilník jako ZT0350 vypadá najednou ušlechtile ;-)
U Shirogorovů je "ušlechtilost" první, co člověka napadne, prosadili se díky čistému designu a luxusnímu mechanickému i povrchovému zpracování, takže mi spíš přijde, že se k nim nehodí stonewash ("hodíme to s to do omílačky, za pár hodin hotovo...") - když už, tak nějaký speciální, supr jemný na zrcadlovém povrchu? Nevím jak to popsat. Každopádně Adai udělali verzi Seashellu v hrubém satinu a myslím že pěkná
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: