Shirogorov
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
F3 a Hati 95 s G10 střenkami
A máme tu další dva zástupce laciných G10 verzí...
F3 s váhou 175G za 45USD ve třech barvách:
A Hati 95 se 130g za 60USD ve dvou barvách.
Ale karbon byl dle mě pěknější, tohle už si mohli odpustit ;)
F3 s váhou 175G za 45USD ve třech barvách:
A Hati 95 se 130g za 60USD ve dvou barvách.
Ale karbon byl dle mě pěknější, tohle už si mohli odpustit ;)
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Seashell v satinu
Tak tu máme ještě dva Kevinovy Seashelly, tentokrát s pořádným satinem
Pěkně se nám na tomto modelu kousl
Pěkně se nám na tomto modelu kousl
- G36
- Poděkoval: 43×
- Má poděkování: 165×
- Kontaktovat uživatele:
HATI
Tak už dorazil aj môj
Hneď som ho pekne vyčistil a naleštil podložky
Trochu ma serie nesúmerná fazetka,ale na druhú stranu-čo by som robil ja keby bolo všetko dokonalé??!!
Ešte jeden postreh.Po zložení mala čepeľ minimálnu vôľu v zatvorenom stave.Ako by bola jamka na detent väčšia.Skoro som sa rozplakal
Potom ma napadol jeden postreh z knifu.Pootočiť hlavný čap!!!A funguje Detent drží bez vôle a čepeľ lieta jak na ložiskách
K nožu som dostal ešte card sharp a na moju prosbu aj náhradné ložiská,ale tie už majú guličky oceľové nie keramiku
Ešte k tým skrutkám-pri montáži zásadne používam mince UA produkcie a nič sa nepoškodí(až na tie mince,ale mám ich dosť)
S pozdravom
"Nožom zdar a kvalitným klonom zvlášť"
očakávam Kevin john Venom karabínu(DPX HIT),nebude síce pre mňa ale trošku si ju aspoň okukám
Hneď som ho pekne vyčistil a naleštil podložky
Trochu ma serie nesúmerná fazetka,ale na druhú stranu-čo by som robil ja keby bolo všetko dokonalé??!!
Ešte jeden postreh.Po zložení mala čepeľ minimálnu vôľu v zatvorenom stave.Ako by bola jamka na detent väčšia.Skoro som sa rozplakal
Potom ma napadol jeden postreh z knifu.Pootočiť hlavný čap!!!A funguje Detent drží bez vôle a čepeľ lieta jak na ložiskách
K nožu som dostal ešte card sharp a na moju prosbu aj náhradné ložiská,ale tie už majú guličky oceľové nie keramiku
Ešte k tým skrutkám-pri montáži zásadne používam mince UA produkcie a nič sa nepoškodí(až na tie mince,ale mám ich dosť)
S pozdravom
"Nožom zdar a kvalitným klonom zvlášť"
očakávam Kevin john Venom karabínu(DPX HIT),nebude síce pre mňa ale trošku si ju aspoň okukám
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli už Vám s Caulem Hati dorazilo a jaké jsou dojmy. Tak díky za ně, [a především za luxusní záběry z blízka ], ten nůž je z laciných klonů asi to nej, co se u Shira vynořilo. Ještě k té vůli, co o ní píšeš, jestli to není spíš stop pinem ;)
Každopádně gratuluji ke koupi parádní hračky za velmi slušnou cenu
Každopádně gratuluji ke koupi parádní hračky za velmi slušnou cenu
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Kruci, že já nepočkal, nemusel bych si ten satin na Seashellu dělat sám...ale já se k tomu dostanu, společně se ztenčením
Hatina vypadá setsakra dobře, už jsem na ni koukal ve Weinyho galerii. Za ty prachy nabízí prakticky to samé co Kevin za $120, s drobnýma vylepšeníma...musím vyzvihnout ty ojehlené drážky na šroubech, Kevin se na to vysral a proto se to ožižlává...já si na to z kusu měděné kulatinky umlátil klíček, přesně na míru 2mm a 1,5mm (pokud se z hlavy nepletu) Uvidím, až se uvolní nějaké finance, třeba si udělám radost i s ní (nebo tatovi, tomu se můj Kevin líbil)
Btw G36 krásná práce s leštěním
Hatina vypadá setsakra dobře, už jsem na ni koukal ve Weinyho galerii. Za ty prachy nabízí prakticky to samé co Kevin za $120, s drobnýma vylepšeníma...musím vyzvihnout ty ojehlené drážky na šroubech, Kevin se na to vysral a proto se to ožižlává...já si na to z kusu měděné kulatinky umlátil klíček, přesně na míru 2mm a 1,5mm (pokud se z hlavy nepletu) Uvidím, až se uvolní nějaké finance, třeba si udělám radost i s ní (nebo tatovi, tomu se můj Kevin líbil)
Btw G36 krásná práce s leštěním
-
- Poděkoval: 2×
- Má poděkování: 8×
- Kontaktovat uživatele:
Hati dorazilo minulej týden v pátek. Pár dojmů - nádherně lehkej nůž a přitom nepůsobí vůbec křehce V ruce se mě drží lépe než icebreaker; ta kombinace hladkého titanu na jedné střence a carbonu je v ruce příjemnější a také není tak "studenej" jak full titan icebreaker. Krom nízké hmotnosti se mě líbí i trošku jinak řešená vložka framelocku, kdy je na konci framelocku ponechán na straně kousek titanu, který tak může zabránit většímu zapadnutí framelocku po čepel. Celkem sem se ale zadrbal s jednou věcí - po vybalení jsem ho hnedka rozebral a namazal, následně zalepil Loctitem a hned druhej den po zaschnutí Loctitu začlo při zavíraní nože něco někde drhnout Nejspíš ta kulička na framelocku nejezdila při zavíraní v drážce na čepeli nebo co ja vím .... Loctitu sem tam dal celkem dost takže povolit ten idiotsky protáčející se čep bylo peklo. Ze zoufalství jsem už i zkoušel si jednu stranu čepu vteřinovým lepidlem přilepit k palci abych aspoň trošku omezil to protáčení. To samozřejmě vůbec nepomohlo. Nakonec jsem to povolil tak že jsem si pod palec kterým jsem přidržoval čep z jedné strany dal kousek gumy z gumových rukavic - to trošku pomáhalo ale žádná sláva. Abych to zkrátil - co způsobovalo to drhnutí doted nevím .. dnes jsem ještě prohodil ložiska a ohladil na nich smirkovým papírem takové drobné otřepy na okrajích a zatím to je ok. Na povolování čepu jsem si udělal klíč z mince jak Weiny. I tak jsem ale tomu při povolování dal celkem zabrat a k mému překvapení se to na šroubech nijak neprojevilo. Takže bych řek, že snad možná nejsou z takového bláta jak na icebreakeru. Každopádně nůž je to parádní a za 70 doláču je to prakticky zadara.
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá recenze, opět díky za ni
K tomu lepení, doporučoval jsem jen jednu kapičku ke konci závitu, nemusí to být úplně na fest. A každopádně lepím až po pár dnech ladění, protože především při leštění podložek si pak kuličky chvíli vytláčí novou drážku a celé si to sedá. Ale aspoň jsi měl nějaké vzrůšo a pokud to neodskákal šroub, ničemu to nevadí Tahle kudla je svou váhou předurčena na časté nošení, navíc je to pěkný dlouhán, delší než třeba macatí Hindereři
Co se týče nové verze Neonu od Vespy, pěkná práce, pochopili, že tudy vede cesta a ten nožík si to zaslouží. Jen teda 115USD je dost, na 100g prcka s 19cm. Za ty prachy mám Venom 2. V tomto směru jim tu S35VN věřím, ale za těch 70USD v levnější verzi se asi vyplatí víc. Snad už nebude přilepený, u lacinější verze odvážlivci poničili šrouby, než se do něj dostali.
Možná až se budu někdy válet v penězích, tu modrou verzi pořídím, je vymazlená, a pořád je to míň než 2000USD, za které se prodával originální prototyp
Problém je, že jak si člověk navykne na velké Shiro, menší verze už ho nelákají
K tomu lepení, doporučoval jsem jen jednu kapičku ke konci závitu, nemusí to být úplně na fest. A každopádně lepím až po pár dnech ladění, protože především při leštění podložek si pak kuličky chvíli vytláčí novou drážku a celé si to sedá. Ale aspoň jsi měl nějaké vzrůšo a pokud to neodskákal šroub, ničemu to nevadí Tahle kudla je svou váhou předurčena na časté nošení, navíc je to pěkný dlouhán, delší než třeba macatí Hindereři
Co se týče nové verze Neonu od Vespy, pěkná práce, pochopili, že tudy vede cesta a ten nožík si to zaslouží. Jen teda 115USD je dost, na 100g prcka s 19cm. Za ty prachy mám Venom 2. V tomto směru jim tu S35VN věřím, ale za těch 70USD v levnější verzi se asi vyplatí víc. Snad už nebude přilepený, u lacinější verze odvážlivci poničili šrouby, než se do něj dostali.
Možná až se budu někdy válet v penězích, tu modrou verzi pořídím, je vymazlená, a pořád je to míň než 2000USD, za které se prodával originální prototyp
Problém je, že jak si člověk navykne na velké Shiro, menší verze už ho nelákají
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
Mno, jak jsem koukal na ten nový Neon, nemám z něj radost...nedávno jsem o jednom z druhé ruky uvažoval, ale na takový malý nožík je to hrozně, ale fakt hrozně tlusté u fazety. A to i u tohohle nového - podívejte se na fotku přes hřbet, takhle by to u špice vypadat nemělo
Jinak vizuálně se fakt povedl, modrý titan je krásný, co naplat, a ten pravidelný jemný, ale výrazný satin má tu svou klasickou auru precize a ušlechtilosti. Do vitrínky krásný kousek, ale fakt jen na koukání.
Na fotkách vypadá fazetka tenká, ale to je daný jejím tupým úhlem, prý to bez přebroušení řeže možná tak tvaroh. A to nemluvím o nepodložených ložiskách, určitě by mě netěšilo, kdyby mi nůž za cca 3000kč začal po nějaké době rachtat... Jinak vizuálně se fakt povedl, modrý titan je krásný, co naplat, a ten pravidelný jemný, ale výrazný satin má tu svou klasickou auru precize a ušlechtilosti. Do vitrínky krásný kousek, ale fakt jen na koukání.