Mno tak 106 kusů je velmi málo, to by se snad ani nevyplatilo vyrábět (pokud kitájci umí takhle malé série s takovou přesností výroby a vyplatí se jim to , klobouk dolů). Vem si že limitované edice většiny výrobců čítají zpravidla 300-500ks, viz Benchmade, Kershaw Ruby, můj origo Konygin...
S Kevinem mi ani tak nevadí, že udělali několik anodizovaných verzí, je tam aspoň možnost volby a přitom custom budeš mít vždycky jiný, zvlášť pokud máš vícetónový. Je fakt že bych si asi byl býval vzal modrou verzi

Spíš hamuju že jsem se unáhlil a nepočkal, protože o chvíli později byla Hati za $70, která ho dostihuje jak esteticky tak technicky...ale co, Seashell je pořád trochu unikátní, tak pěkné frézování nemá ani ta verze od ADAI za $190, tu s prominutím odrbali.
Takže to stejně bude tak, že si Seashella upravím a Hati pořídím taky

Spíš mě mrzí, že zmizely bílé verze spy paramilitárek, před nějakou dobou toho bylo plné ali a teď když bych ho chtěl koupit, mezi těmi dobrými (jsou dvě kopie PM a ta lacinější je hrozně mrzká) už není. A jsou drahé, tehdy jsem tu s wave G-10 kupoval za $22