Na Ali jsou k mání "Kevinova" ložiska za 10USD pár. Nevím jak jsou na tom rozměrově ty obyčejná mosazná a jestli by to šlo zaměnit
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 00901.html
Podložky a ložiska
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Nepasují nikam, jen do těch, kde už podobné jsou... Mám je už několik týdnů ve wish listu a co jsem nože otevřel a měřil, nejdou nikam. Takže jen Hatina, Kevinovy Shiráky, teď možná Typhoon aspol.
Ony ty kuličky jsou hrozně malinké, u jednořadých se dávají s větším průměrem, takže i kdyby seděl obvod, nepasuje výška...
Ony ty kuličky jsou hrozně malinké, u jednořadých se dávají s větším průměrem, takže i kdyby seděl obvod, nepasuje výška...
- McBarbar
- Poděkoval: 13×
- Má poděkování: 28×
- Kontaktovat uživatele:
No $10 za pár, to teda berou západní ďábly pěkně na hůl Hádám že jsou tak drahé, protože je to "originální příslušenství"
Ale v related items from other sellers jsou jiné, obyčejnější, ale výrazně cenově zajímavější ložiska to mě přivádí k kacířské (bastlířské) myšlence, že bych nějaké své nože přebastlil na ložiska - třeba mému Kai Chillu v DLC by to rozhodně seklo
Ale v related items from other sellers jsou jiné, obyčejnější, ale výrazně cenově zajímavější ložiska to mě přivádí k kacířské (bastlířské) myšlence, že bych nějaké své nože přebastlil na ložiska - třeba mému Kai Chillu v DLC by to rozhodně seklo
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele: